Aktywne Wpisy

Dewator96 +130
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +431
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

źródło: comment_16540601013IIEi6mF1KZBPbXlhusMa3.jpg
Pobierz@kochamschabowe: No i po co mi to wklejasz? Ja znam kilka znaczeń słowa bajka, więc niczego nowego się od Ciebie nie dowiedziałem. To Ty nie znałeś znaczenia, w jakim zostało użyte w tym wątku, więc chciałem Ci pomóc,
@Weretek: Tak. Pochodzą z kultury białych i heteroseksualnych. I były przedstawiane jako blond dziewczynki.
taka łysa by się nadawała na złą wiedźmę, chyba że faktycznie twórcy szykują jakiś plot twist, że wróżka jest zła czy coś xD
źródło: comment_16540781340QiLCyB59cSsiBo0LQB4wU.jpg
Pobierz@kochamschabowe: Coś mocno wrażliwy jesteś na złośliwości biorąc pod uwagę fakt, że dopiero co kręciłeś bekę z użytkownika nazywającego Pinokia bajką, bo jedyne znaczenie bajki jakie znasz, to to encyklopedyczne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kochamschabowe: Coś mocno wrażliwy jesteś na złośliwości biorąc pod uwagę fakt, że dopiero co kręciłeś bekę z użytkownika nazywającego Pinokia bajką, bo jedyne znaczenie bajki jakie znasz, to to encyklopedyczne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZygmnuntIgthorn: Jest subtelna różnica pomiędzy wyrażeniem opinii zwieńczonej „xD” dotyczącej jedynie wypowiedzi a nie poziomu intelektualnemu czy edukacji danej osoby od tego co napisałeś. Wszystko trzeba tłumaczyć
Czarna wróżka w filmie w latach 90 XXw:
- O jak ciekawie, przełamanie schematów, eksperyment, może nawet śmieszne zderzenie kultur
Czarna wróżka w filmie w latach 20 XXIw:
- O MÓJ BOŻE ATAK NA CYWILIZACJĘ BIAŁEGO CZŁOWIEKA!
Nieistotne jest to dla mnie. Skądkolwiek by nie pochodził, powinien wg. mnie respektować źródło i historię. Tak samo jak fani książki mogą pluć na niepoprawną ekranizację, tak samo ja pluję na taką amerykanizacje niektórych
@kochamschabowe: Wiedz, że istnieje niesubtelna różnica między używaniem XD w celu wyrażenia radości, a kończeniem śmiechem wypowiedzi, w której wytyka się komuś rzekomy błąd.
Doedukuj się.
@kochamschabowe: Wiedz, że istnieje niesubtelna różnica między używaniem XD w celu wyrażenia radości, a kończeniem śmiechem wypowiedzi, w której wytyka się komuś rzekomy błąd.
dotyczącej jedynie wypowiedzi a nie poziomu intelektualnemu czy edukacji danej osoby od tego co