Aktywne Wpisy

vieniasn +15
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +109
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1654055827lwzZFrCV9XqFv8xPDHvOqg.jpg
Pobierz@Dariel: szczęściarz.
Ja zrozumiałem co to są śluzary.
Kobiety potrafią być gorsze od mężczyzn.
@przegro_pisarz: Masz rację, jest to problem. Samo czytanie też nic nie da, ale jak ci się nic nie chce to nie masz szans zainteresować kobiety. Musi ci się chcieć, ale jednocześnie musisz mieć w------e na to. Kobieta musi zobaczyć, że się starasz,
źródło: comment_1654089117vhgt6otPJt2zBTgwlIQlML.jpg
Pobierz@girlsjustwannahavefun: Szkoda, że różowe nie moga zapanować nad swoimi gadzimi mózgami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lexico: To akurat moim zdaniem zmienia się z wiekiem, jak związek dojrzewa i jest dość długi, jesteś pewny swojej wybranki, jesteś po ślubie etc. to patrzenie się zmienia. Cieszysz się, że Twoja żona nadal jest fajną dupą, która przyciąga wzrok innych facetów i
Komentarz usunięty przez autora