Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/watch?v=spxvndFxOvg

start mniej więcej od 49:40, ok. 2 minuty

Uwaga mocne! Sama laska już pewnie znana, bo przeprowadzała wywiady m.in. z Lewadnowską czy polką, która wyszła za egipcjanina. Natomiast ten materiał jakoś nie był szczegółowo omawiany. Prowadząca zaprosiła jakiegoś psychologa, a ten wyciągnął z niej to jaka kiedyś była. Przyznała(oczywiście swoimi słowami), że w młodości się wyskakała, a potem sama podbiła do przyszłego męża, który był jej znajomym, bo od chadów dostawała co chwilę kopa, a chciała wyjść za mąż. Męża opisała jako "nice guy". Niby gość sam wiedział na co się pisze, ale jednak trochę współczuję, polka się wykakała za młodu (byłą m.in. stewardessą i "asystentką" szejka), a potem beciak i ślub. Najlepsze jest to, że teraz gra "ekspertkę" od zdrowego stylu życia i związków. NATURA

#blackpill
kuba7728 - https://www.youtube.com/watch?v=spxvndFxOvg

start mniej więcej od 49:40, ...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuba7728: Baba wyskakała się, jeden chat wystawił za drzwi, kolejny chad nie odpisywał, to znalazła w końcu beciaka. Jeszcze mu to przypomina, że jest beciakiem.

Kwestia czasu, aż beciak się znudzi i od razu go zostawi lub jednostronnie otworzy związek. O ile jeszcze tego nie zrobiła.
Trochę śmieszne, gdy gość próbuje ratować sytuację, gdzie ona wprost mówi, że jej obecny partner siedzący obok jest nieatrakcyjny i nigdy wcześniej by się
  • Odpowiedz
  • 22
@lojawyk: dokładnie, dlatego tak jak zwykle nie żałuję beciaków tak tutaj zrobiło mi sięngo trochę szkoda, przecież ta lafirynda go ośmiesza publicznie bez żadnego powodu. Wstyd i tyle
  • Odpowiedz
@kuba7728: Kora przedczołowa (odpowiedzialna za planowanie, kontrolę emocji, ocenę ryzyka i podejmowanie decyzji) osiąga dojrzałość w wieku ok. 25 lat. Wtedy większość kobiet przestaje szukać już emocji i tzw. wyskakania się, zamiast tego zaczynają rozglądać się za spokojem i bezpieczeństwem, bo ich mózgi dojrzały do tego. To, czy to dobrze, że panuje społeczne przyzwolenie na wchodzenie w związki u osób, które nie mają jeszcze na tyle rozwiniętego mózgu, by to
  • Odpowiedz
byłą m.in. stewardessą

@kuba7728: ale tam musiała być karuzela, znałem jedna stewardessę i przebieg miała większy niż samoloty Wizzaira.

aż beciak się znudzi i od razu go zostawi lub jednostronnie otworzy związek

@lojawyk: nie zostawi, ktoś musi płacić z jej wygodne życie, ale otwarty związek to tam już pewnie od dawna jest grany (o czym beciak niekoniecznie wie, nie żeby miał cokolwiek do gadania xD)
  • Odpowiedz
ale tam musiała być karuzela, znałem jedna stewardessę i przebieg miała większy niż samoloty Wizzaira.

@lord-nihilus: na X widziale zestawienie zawodow kobiet, w ktorych sa najwieksze statystyki zdrad. Na czele pielegniarki i stewardessy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
To, czy to dobrze, że panuje społeczne przyzwolenie na wchodzenie w związki u osób, które nie mają jeszcze na tyle rozwiniętego mózgu, by to w ogóle zrozumieć i udźwignąć, to już inny temat.

@chlodna_kalkulacja: po prostu byłoby to niemożliwe do kontroli. Już teraz masz problem z 18 latami, a co dopiero 25.
  • Odpowiedz
@kuba7728: I później taki beciak (do którego nie mam nic - zwłaszcza szacunku) będzie ci pitolił, że "prZynAjMnieJ nIe jEstEm sAmOtnY". To już lepiej wegetować i kołpować w samotności jak żyć pod jednym dachem z taką lafiryndą. To jak siedzenie na b----e i jeszcze jedzenie zatrutego jedzenia.
  • Odpowiedz
@kuba7728: brutalne

Kora przedczołowa (odpowiedzialna za planowanie, kontrolę emocji, ocenę ryzyka i podejmowanie decyzji) osiąga dojrzałość w wieku ok. 25 lat. Wtedy większość kobiet przestaje szukać już emocji i tzw. wyskakania się, zamiast tego zaczynają rozglądać się za spokojem i bezpieczeństwem, bo ich mózgi dojrzały do tego. To, czy to dobrze, że panuje społeczne przyzwolenie na wchodzenie w związki u osób, które nie mają jeszcze na tyle rozwiniętego mózgu, by
  • Odpowiedz