Aktywne Wpisy

KakaowyTaboret +218
Wiadomo SOR ratuje życie i zajebiscie, ze jest. Jakie mieliscie (lub rodzina, znajomi) krzywe akcje na SOR?
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

źródło: comment_1653900557TKvwlVs19ThxjfjRM5e8GG.gif
Pobierzźródło: comment_1653901841fr08jS4t4pYIaNrzqTCVDS.jpg
Pobierzźródło: comment_1653902533ADkF21B6xWgcpX3baiSAAJ.jpg
PobierzProtip: Możesz mieć wielką klatę i barki i siadać 250 kg. Ci debile nawet tego nie sprawdzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Problem w tym, że siąść 250 kg jest trudno, a machać rozpiętki łatwo.
@DywanTv: No jasne, że można ale 90% wygląda jak ludek Michelin i podnieca się swoim TOTALEM
@DywanTv: No rzeczywiście trójbój siłowy to najtrudniejszy „sport” (XD) na świecie dla największych męczenników
źródło: comment_1653902992hOD6nLiAaI1fD7YBBSKrWO.jpg
Pobierz@Bartekgkw: Większość nie jest ulana, ale ma tyle tłuszczu, żeby być maksymalnie silnymi i zdrowymi, a nie tyle, żeby odpowiadać jakimś standardom chłopów z bigoreksją i bać się zjeść coś co ma trochę tłuszczu.
Nikt tak nigdy nie powiedział.
@davvidofff: Wiadomka
Komentarz usunięty przez moderatora
( ͡° ͜ʖ ͡°)