Wpis z mikrobloga

@smok_bozy: Ale wrzucę jak będę chciał hipokryto ;) Już Ci napisałem - ulany borsuk jest spoko, ulany przypadkowy wykopek - trzeba go zniszczyć ;)

Wystarczy, że ja i mój trener wiemy co się ze mną dzieje, jak wyglądam i jak będę wyglądał za parę miesięcy ;)

Resztę mam w #!$%@? ;) możesz powtarzać swoje farmazony jak Ci lepiej z tym ;)
@pansterydziasz: Czemu „hipokryto”? Borsuk teraz przecież trenuje poważnie trójbój to jak go można oceniać pod kątem sylwetki? Jeżeli masz na myśli jakaś jego przemianę x czasu temu to nie wiem, nie interesowało mnie to zbytnio, wiem tylko tyle, ze raz czy tam dwa razy faktycznie zrobił formę i udowodnił to wrzucając foty
raz czy tam dwa razy faktycznie zrobił formę i udowodnił to wrzucając foty

@smok_bozy: A ja nigdzie nie pisałem nigdy, że udowodnię na DNP, że zrobię formę :) Zostałem tu #!$%@? jak pies za sam fakt użycia DNP ;)

Jak mi się zachce to może tu coś wrzucę, ale nie mam potrzeby niczego Wam już odowadniać (a był taki moment) - tylko, że to nie ma znaczenia, zawsze będę:

- za
@pansterydziasz: No nie bo ja tak mówię tylko jak chcesz moggowac to najpierw udowodnij, ze masz czym ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dopóki tego nie zrobisz to ty ciagle będziesz moggowany, zresztą ja nawet nie należę do tej grupy którą chcesz moggowac xd