Wpis z mikrobloga

po co sie #!$%@? niepytany? Zdajesz sobie sprawe, ze twarz sie zmienia wraz z iloscia bf? Czarno gamoniu, bo sam sie zaorales.

@COWEED_19: ale chłop ma racje. Nie trzeba chodzić na siłownie żeby zejść do 10% BF
@Waffenfarbe: dokładnie, oskariat zaśmieca siłowniane tagi chwaleniem się "roochaniem suk" z tindera, dostał dobre geny i wykorzystał, ja po 7 latach siłowni nie miałem więcej niż 500 lajków na tinder, a najczęściej mam
@COWEED_19: no i musisz to udowodnić na wykopie i chwalić się wśród typów, którzy albo nie mają relacji, albo skupiają się na sporcie i mają zwykłe zwiazki i nie interesują ich tinderowe szmule?

Komu chcesz co udowodnić, po co, dlaczego? Nikt nie pytal, nikogo to nie obchodzi. Temat o siłowni, a ty z tinderami wyskakujesz

A za robienie sylwetki "pod dupeczki" idzie się do najgorszego piątra w piekle.
Nie wiesz jak byś się czuł, bo nigdy tyle nie zrobisz, ja bym się czuł jak gówno mając 8% bf i o tym wiem, bo nie jestem uzależnionym od sterydów chłopem, który bez soku straci 90% gainsów xd

@DywanTv: xDDD czy ty myślisz, że jak ktoś ma estetyczną sylwetkę i ma niski bf, to jest na sterydach xD

Litości chłopie.