Aktywne Wpisy

#jedzenie71 #wroclaw
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
źródło: IMG_20250809_185743__01
Pobierz
PodniebnyMurzyn +243





źródło: comment_1653643571NLDDxDPsSaPPyj5IO10F5J.jpg
Pobierz@PieronWoBistDu: to jest dla mnie tożsame z ruskimi ( ͡° ͜ʖ ͡°) a obiekt, który dodałeś u góry niestety często widuję i serce mnie boli.
źródło: comment_1653661692qeT1TB6vFq1kuPZbXfibOJ.jpg
Pobierzźródło: comment_1653666698enQ1iSNqol4SD9Ztmoss80.jpg
Pobierzźródło: comment_1653667102PqHoRc6jnHM09DVjkqPmGD.jpg
Pobierz