Aktywne Wpisy
ziomus13 +313
Wczoraj córa 7lvl chciała siedzieć w domu. Wyciągnąłem ją siłą na spacer, razem z 0,5 rocznym latoroslem. Bez żony, bo zabrała się za porządki. Zabrałem ją najpierw do lasu, gdzie widziała sarny i mnóstwo ślimaków. Później na łąkę, gdzie ogladala sobie krowy. Na koniec na stację i pojechaliśmy sobie pociągiem. Połaziliśmy po mieście i po 1h pociągiem powrotnym wróciliśmy. Całość trwała 3,5h. Córa stwierdziła że to był cudownie spędzony czas. Nie sądziła,
szalaput +25
Chłopaki, nie uważacie, że korzystanie z tindera jest dla was trochę upokarzające?
Rzućcie to w ch** i nauczcie się podchodzić w realu, tam macie czarno na białym wygląd, wzrost, figurę, mowę ciała, zachowanie i po tym oceniacie czy jesteście zainteresowani. To zwieksza was szacunek do samych siebie.
#tinder #badoo
Rzućcie to w ch** i nauczcie się podchodzić w realu, tam macie czarno na białym wygląd, wzrost, figurę, mowę ciała, zachowanie i po tym oceniacie czy jesteście zainteresowani. To zwieksza was szacunek do samych siebie.
#tinder #badoo

Dziś dostałem zwrot podatku.
Urzędasy, psia mać.
#coolstory #urzadskarbowy #podatki
dobrze ze ty w robocie sie nie mylisz
Jak złożysz skargę to na bank bedziesz mieć kontrole. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Co gdybyśmy my urzędnicy od razu robili
2 lata później list z US - a skąd miał pan na to pieniążki?
WTF? z PKO BP - jeszcze długo będę oddawał...
Okazało się że składałem PIT do US w rodzinnej miejscowości i tam wyskoczyłem jako spora kwota bo mieszkanie w stolycy... już zmieniłem US i tu na miejscu jestem małą rybką i mają mnie w poważaniu
Ale Pani z US bardzo miła i pomocna
@Mrbimbek: jak chciałem odzyskać 7 stów (!) za zakup kasy fiskalnej to twoi koledzy kazali mi przynieść Książkę Przychodów i Rozchodów z 3 lat do tyłu.