Aktywne Wpisy

emyot2 +92
W alternatywnej rzeczywistości tak mogłaby wyglądać dzisiejsza defilada.
#defilada #trzaskowski #alternatywnarzeczywistosc
#defilada #trzaskowski #alternatywnarzeczywistosc
źródło: temp_file7901542123657258817
Pobierz
thorgoth +286
Skye Stout to 16-latka, która wczoraj podpisała swój pierwszy profesjonalny kontrakt z Kilmarnock. Dziewczyna cierpi na chorobę skóry, co spowodowało wylew strasznych komentarzy frustratów z całego świata. Hejt posunął się do tego stopnia, że niektórzy internauci nazwali Skye "mutantem" czy stwierdzali że jest "za brzydka żeby żyć".
Klub usunął wszystkie posty z nią związane, żeby oszczędzić jej przykrości a także otoczył dziewczynkę i jej rodzine wsparciem psychologicznym.
Takie sytuacje uświadamiają mi jak
Klub usunął wszystkie posty z nią związane, żeby oszczędzić jej przykrości a także otoczył dziewczynkę i jej rodzine wsparciem psychologicznym.
Takie sytuacje uświadamiają mi jak
źródło: GyZE_WdXkAEa3jc
Pobierz

Czaicie że Norwegowie wszystkie nadwyżki z zysku na topie inwestują i w ten sposób zbudowali sobie gigantyczny fundusz inwestycyjny prowadzony przez Norges Bank IM gdzie mają dla każdego obywatela na głowę w przeliczeniu na złotówki milion PLN? Czaicie każdy ma teoretycznie tam zagwarantowany milion każdy rodzi się jako milioner....a fundusz jest tak ogromny że co roku ma zyski i co roku jest tam dopłacanie więc z roku na rok mają więcej....
Chciał bym żeby w Polsce też tak do tego podchodzili....gdyby tylko kasa z kontraktów na CO2 albo z węgla też była tak inwestowana z głową....ehhhh
#morawiecki dla #heheszki
#gielda #finanse
To mamy się w pas kłaniać jakiemuś Norwegowi, harpagonowi, Magda? Groszorobowi, pieczeniarzowi, sybarycie z--------u, parweniuszowi? JAN PAWEŁ DRUGI. My mamy ambitny, narodowy program inwestowania w dzieci i beton.
@Potezny_PiSowski_Inwestor: Dokładnie tak. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Christophersonius: akurat to nie prawda, względnie w stosunku do Europy wypadamy całkiem nieźle, i proszę nie p-----l mi o tym ukrytym zadłużeniu mistycznym, bo to nie tylko my się tak zadłużamy polska zwyczajnie całkiem nieźle sobie z tym radzi, nie krytykuje tylko dlatego żeby krytykować kolego
źródło: comment_1653391870NK6rCsbiOOeIa8aRQ5iAT6.jpg
Pobierz@Potezny_PiSowski_Inwestor: Gdyby tylko z tego było tyle kasy co z ropy xDDD