Jadę sobie normalnie pasem dla rowerów po jezdni, zbliżam się do przejazdu dla rowerów, ale zatrzymałem się, ponieważ auta jeden za drugim z----------y, więc wolałem nie ryzykować.
A tu za mną k------o na rowerze drze jape, że mam pierwszeństwo i mam się w--------ć na przejazd + mam nauczyć się jeździć.
Czy jest coś złego w tym, że nie chcę za bardzo ryzykować zdrowiem, mimo tego, że mam pierwszeństwo?
Przysięgam, że odkąd przesiadłem się z MPK na rower , to nie wiem, kogo bardziej nienawidzę, pedalarzy czy samochodziarzy #zalesie #rowery #wroclaw
@JankesGhost: tak samo robia frustraci za kolkiem, jak ktos woli poczekac z wlaczaniem sie do ruchu albo jada z przepisowa predkoscia - trąbią, siedzą na dupie, przykry standard. To nie wina pojazdu, tylko zrytej bani.
@JankesGhost: ja nawet jako pieszy spoglądam w bok nim wejdę na przejście na zielonym świetle, bo... nic mnie to nie kosztuje. A jak się spotkam z rozpędzonym autem, które przejechało na krwistozielonym to wiem kto przegra
@JankesGhost ja kiedyś jadę z milenijnego w stronę gondowianki widzę przed sobą dwie kobiety i w oddali zapalające się zielone dla nas. Myślę spoko, różnica taka, że wyprzedzeń już na przejściu. No i moje wyliczenia były by niemal perfekcyjnie, gdyby nie to, że panie postanowiły zejść z rowerów i przeprowadzić je przez przejazd ¯_(ツ)_/¯
A tu za mną k------o na rowerze drze jape, że mam pierwszeństwo i mam się w--------ć na przejazd + mam nauczyć się jeździć.
Czy jest coś złego w tym, że nie chcę za bardzo ryzykować zdrowiem, mimo tego, że mam pierwszeństwo?
Przysięgam, że odkąd przesiadłem się z MPK na rower , to nie wiem, kogo bardziej nienawidzę, pedalarzy czy samochodziarzy
#zalesie #rowery #wroclaw
źródło: comment_1653314777swCyaIsoYXKYk5WHhnFdKP.jpg
Pobierzźródło: comment_1653316459IAfdNbZYF8g2RCwN7A8klu.jpg
PobierzNa której dokładnie ulicy to miałeś?