Aktywne Wpisy
essos +55
Czemu nikt nie jęczy o rozdawnictwo 800+, a wszyscy jęczeli o 500+?
To dlatego ze PO rozdaje?
Przeciez to wlasnie za rozdawnictwo najbardziej #!$%@? pis
I dlaczego nikt nie robi żadnych wyliczeń ile nas to bedzie kosztować rocznie i co innego mozna by za to zrobić??
#bekazlewactwa #polityka #polska #ekonomoia #gospodarka #pytanie #4konserwy #sejm
To dlatego ze PO rozdaje?
Przeciez to wlasnie za rozdawnictwo najbardziej #!$%@? pis
I dlaczego nikt nie robi żadnych wyliczeń ile nas to bedzie kosztować rocznie i co innego mozna by za to zrobić??
#bekazlewactwa #polityka #polska #ekonomoia #gospodarka #pytanie #4konserwy #sejm
anonanonimowy321 +19
Dlaczego ciągle nie mogę się wyspać na #!$%@? się #!$%@? wybudzam po paru godzinach snu no nie rozumiem tego. Wszystko ma swoje zastosowanie np. jest zagrożenie to wytwarza się adrenalina, jest zimno to sie włosy jeżą, jest się zmęczonym to się spi, a #!$%@? po chuy się wybudzać, żeby później zamulonym chodzić to nie zrozumiem nigdy.
Kocham spać to bezsenność dla chłopa dali ehhh, los okrutny
#przegryw
Kocham spać to bezsenność dla chłopa dali ehhh, los okrutny
#przegryw
Ostatni raz kupiłem kurczaka w Biedronce, pierdzielę, niedość że 24zł/kg to na 0.5kg filetu prawie szklanka wody na patelni wyszła z niego po lekkim podsmażeniu, nie polecam nikomu;
Pora zacząć zaopatrywać się w mięsnym gdzieś
#gotujzwykopem #afera #biedronka
Komentarz usunięty przez autora
zrób tak: rozgrzewasz dobrze patelnie, wrzucasz, obsmażasz, DELIKATNIE przewracasz żeby obsmażyć z każdej strony. Potem zmniejszasz ogień i dajesz dojść wewnątrz. AHA i smażenie kurczaka nie trwa 20 minut, wiec jak masz kilo do usmazenia to zrob to na 2-3 razy, bo wrzucenie kurczaka powoduje obniżenie temperatury, a przypominam że pkt. 1 to "rozgrzewasz dobrze patelnie".
Kurczak ładnie zarumieniony z zewnątrz i soczysty wewnątrz. Obejrzyj
Nie kupuje się kurczaka tylko indyka. Smaży się taką ilość, żeby kawałki miały trochę przestrzeni pomiędzy.
@mudzo: robiąc stir fry też miesza się jak #!$%@?. Po porstu op #!$%@?ł za dużo na raz, patelnia zrobiła się zimna i kurczak zamiast smażyć zaczął się gotować we własnych sokach. Wysoka temperatura ścina białko i "zamyka" mięso.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora