Aktywne Wpisy

M83_ +14
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +66
źródło: 1000000093
Pobierz

Co sie stao sie? Czy nie chce tego już nikt? Miao być inaczy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ps5 #playstation #promocje #ps4
źródło: comment_1652857057TG9arxOOzbwjwphUUAAlIo.jpg
Pobierz@rbbxx: nieprawda
@rbbxx: tak bardzo nikt nie chce, że się rozeszło w kilka minut xD A wojownik xboxa musi dać minusa dobrej okazji, bo widzi PlayStation, kto by się spodziewał, Starfield nadal boli.
Za 2 stówki drożej wisi już w kilku sklepach, w tym w neonet - chętnych brak!
Był też drugi zestaw, skalperzy wykupili i opchną nieprzesadnie rozgarniętym fanbojom PS za ponad 3 klocki na allegro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1652858376wafFdAwxZExl7uvM3by33x.jpg
Pobierz@Cinkito: Oczywiście, że prawda. Nie kupisz Series X z dwoma grami lub zestawu z dodatkowym padem i grą za 2579 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, wydaje Ci się, że mimo wszystko PS5 tak super się sprzedaje. Problem w tym, że większość sztuk jest w piwnicach scalperów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rbbxx: samo XSX można było kupić poniżej 2k, trochę zabawy z giftcardami, ale nadal się dało ¯\_(ツ)_/¯ Więc za 600 zł gierek sobie dokupisz ale gejpassa na milion lat.
@rbbxx: tak było, nie zmyślam.
Tak więc Twój argument, jak zwykle to bywa w Twoim przypadku, jest inwalidą. Mimo, że za chwilę zbiegnie się tu stado Miśków z FAS i innych opiekunów Hansów by Cię przyplusować, po czym udajecie się wspólnie na discorda by
Inna kwestia, że zdjęcie okazji to wrzucić umiesz, a to że konsoli się kupić nie da to już nie doczytałeś.
źródło: comment_1652859102fvYADRELrG21HIQJCQBpVa.jpg
PobierzPlejstejszo 5 można kupić taniej niż Series X, popyt na Plejstejszo 5 już się skończył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poradzisz sobie, zdanie jest bardzo krótkie i dość proste.
Ten ss niczego nie udowadnia, kontaktowałem się z Neonetem i zestawy normalnie są przygotowywane do wysyłki. Pozdrawiam.
@rbbxx: to usuń konto, bo akurat w manipulacjach to jesteś specjalistą.
@rbbxx: tak było, nie zmyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1652860026dT3RtN1dEXkyTBnEKJUAui.jpg
Pobierz