Wpis z mikrobloga

@duzeelobenc: Wszędzie, wczoraj wrzucałem konsole w tej samej cenie 2799, z tym, że Series X miał w zestawie jedną grę a PS5 było z dwoma EXAMI!! Zwłaszcza to ostatnie śmieszy mocno ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Cinkito: Zachowuj się przyjacielu bo będę zmuszony robić porządki w wątku.
Zapłaciłeś 3,5k z meblami ogrodowymi to zapłaciłeś, na hcuj drążyć temat? ( ͡° ͜ʖ ͡°
rbbxx - @duzeelobenc: Wszędzie, wczoraj wrzucałem konsole w tej samej cenie 2799, z t...

źródło: comment_1652860464aHrDUNIQ8H6BjJEAHddlEu.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@duzeelobenc: Wielokrotnie prosiłem i ostrzegałem. Proszę o kulturę albo zapraszam na discorda Plejstejszo. Tylko tam dyskutuje się na poziomie, który prezentujesz...
  • Odpowiedz
Zachowuj się przyjacielu bo będę zmuszony robić porządki w wątku.

@rbbxx: a rób sobie xD nic innego ci nie zostaje po tym jak Sony wypuszcza w 2022 więcej gier na Xboxa od MSu xD
  • Odpowiedz
Oj tak, Siony wypuszcza tyle gier, że jedynym zajęciem s0niarzy jest oglądanie seriali na Apple TV+. Swoją drogą również mam i polecam. Tyle, że u Was z powodu braku gier to jedyna rzecz do której przydaje się aktualnie konsola.

@rbbxx: ale marna próba odwrócenia kota ogonem xD próbuj dalej, może Starfielda dzięki temu przyspieszą jak zobaczą jak bardzo się starasz z tymi marnymi argumentami xD
  • Odpowiedz
@Cinkito: Jest tyle świetnych gier za tak śmieszne pieniądze, że nie mam pojęcia dlaczego uczepiłeś się gry na którą kompletnie nie czekam a nawet nie mam pojęcia co to tak naprawdę ma być. Po prostu zupełnie się nią nie interesowałem, natomiast u Ciebie widzę urosła do miana czegoś niesamowitego i pewnie dla niej kupisz xklocka ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i słusznie.
  • Odpowiedz
że nie mam pojęcia dlaczego uczepiłeś się gry na którą kompletnie nie czekam a nawet nie mam pojęcia co to tak naprawdę ma być

@rbbxx: jasne, jasne. Teraz udawaj, że Starfield nie istnieje albo, że wcale nikogo nie interesuje i ludzie nie oczekiwali mesjasza gamingu i gry, która będzie mogła powalczyć o GOTY z ER. Tak było, nie zmyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) A liczba premier
  • Odpowiedz
@rbbxx: i znowu odwracanie kota ogonem i pisanie nie na temat. Jak tam liczba gier na MSu na Xboxa w tym roku? Jakoś się zmieniła? A nie, nadal zero xD

A Sony do tego wypuszcza swój abonament, który ma mocną bibliotekę (nie będę pisał czy lepszą czy gorszą od GPU, bo to już kwestia mocno subiektywna) i argument: "ale gejpass" trochę przestaje mieć sens. Ciekawe czym w dalszej kolejności będziesz
  • Odpowiedz
@rbbxx: ja dramatyzuję? No spoko, zgodziłabym się, gdyby to był tylko jeden Twój wpis, ale wrzucasz wpis za wpisem od dłuższego czasu. Zaśmiecasz tym tag ps5, podjudzasz ludzi, którzy zdecydowali się na inną konsolę niż Ty. Odpuscilbys już sobie to zajęcie, jest tyle spoko gierek do ogrania zamiast tego.
  • Odpowiedz
ale wrzucasz wpis za wpisem od dłuższego czasu

@Nothingt0wn: Mógłbym prosić o zrzut ekranu moich "wpisów za wpisem" przed tym, w którym się wypowiadasz, z ostatnich czterech dni? Dziękuję ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzisiaj poczyniłem 3 wpisy, z czego co najmniej 2 baaaaaaardzo istotne dla tagów, bo informujące o niższej cenie konsoli.
  • Odpowiedz