Aktywne Wpisy

Dziambelll +203
Elegancko dziś zamontowałem baterie podtynkową, szybka robota efekt więcej niż zadowalający,
#chwalesie #budujzwykopem
#chwalesie #budujzwykopem
źródło: image
Pobierz
Anetkia +61
Gdy zostal zabity prezydent #gdansk Adamowicz, w pierwszej chwili zrobiło mi się po prostu przykro że ktoś zamordował czlowieka, pomyslalam o jego rodzinie, potem poczułam złość że organizatorzy imprezy dopuścili do takiej sytuacji, a na koniec spory niepokój ze są ludzie zdolni do takiego czynu. Natomiast ani przez moment nie pomyślałam o jak fajnie ze zabili lewaka. Nie znosilam tego co Adamowicz robił, nie zgadzałam sie z nim, jego wypowiedzi
źródło: charlie-kirk-private-family-moments
Pobierz

źródło: comment_1652694681UkMDMmJqTOGEMVFXrDgEBf.jpg
Pobierzźródło: comment_1652694913ztl0G3uX12SWPnr1UXOWtB.jpg
PobierzZmień tego po prawej do podobizny z mojego obrazka. Będzie bardziej realnie
źródło: comment_1652694933I5yNArBs4E0BYJK2DIgDVs.jpg
PobierzA Ty w jaki sposób siebie "życiowo ogarnąłeś"? Nigdy nie potrzebująca zaistnieć istoto z urojonymi "celami" do ogarniania zbędnymi potrzebami do zaspokajania? Nie ma tu nic personalnego, to co napisałem to fakty dotyczące dosłownie każdego.
@Mac02: wiadomo, jak ktoś nie uważa przedłużenia gatunku za bezdyskusyjną konieczność to jest freethinkerem. Szkoda że nikt nie potrafi powiedzieć dlaczego przedłużenie gatunku jest takie konieczne.
Mogę szufladkować kogo chcę i jak mi sie podoba, ale nie zmienię świata i moze myśleć co chcę
źródło: comment_1652713284RJE4Pc6ZsPKILvZhY7SoyU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu