Aktywne Wpisy

Schwarzfahrer +303
Na rynku pracy w moim powiatowym jest taka sama lipa jak na rynku matrymonialnym.
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu

eSUBA94 +204

https://shockingfit.com/zyzz-workout-routine-and-diet-review-u-mirin-brah/?fbclid=IwAR3iIzbJfp5-DflN9Rj2NicwogYrZxQ6TwYaG4uFaJz93O2wcjv_gUr1gTQ
Myślałem nad wywalenie piątego dnia bo wydaje sie już to za dużo treningu jak na tydzień jak nie jest się prosem, dodatkowo myślałem żeby dodać podciągnięcia zamiast lat pulldowns może i ziomek mi doradził bym w-----ł ktoras z maszyn na nogi i dodał hiptrusty. Robiłem już klate/biceps, nogi, barki/tricpes z tego planu i z tym ostatnim w sumie było najciężej.
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy
źródło: comment_1652512738gjW1eByaJM3hhhgboMlmo8.jpg
Pobierz