Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Różowa ma zupełnie inną wizję podróżowania niż ja. Ja nie potrafię wyjechać gdzieś na wakacje i leżeć całymi dniami w kurorcie albo na plaży. Dla mnie to marnowanie czasu.
Wcześniej moje podróże były na maksa wypełnione zwiedzaniem. Z przyjacielem wstawaliśmy rano ok. 7-8 i do samej nocy zwiedzaliśmy albo podziwialiśmy przyrodę. Dziewczyna natomiast śpi do 12, potem idzie na plażę, a wieczorem pije jakieś drinki. I tak dzień w dzień. Ku...icy można dostać. Lubię też chodzić w góry, czego moja dziewczyna nienawidzi.
Przyznam, że próbowała iść na jakieś ustępstwa, np. będąc we Włoszech zwiedziliśmy kilka muzeów, ale dla mnie to za mało na 10 dni urlopu.

Zaproponowałem więc żeby ona sobie jeździła ze swoimi przyjaciółkami na swoje wakacje, a ja z moim przyjacielem na swoje. I zaczęła się drama, że jak to tak. Że nie spędzamy ze sobą czasu, że może nasz związek jest bez sensu skoro nie lubimy swojego towarzystwa i takie tam. Poza tym jakieś stare śpiewki o tym, że ten mój przyjaciel sprowadza mnie na złą drogę, a tak w ogóle to na pewno ja bym sobie chciał podupczyć na wakacjach i dlatego wymyślam XD

Teraz pytanie do różowych. Czy będąc w sytuacji mojej dziewczyny zgodzilibyście się na układ w którym podróżujemy osobno?

#podroze #rozowepaski #logikarozowychpaskow #pytanie #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #626e7603bbb45c13443d3e01
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@klinQQ no ale leżenie jest nudne. Typ ma leżeć, nie mając z tego frajdy? To niech ona sobie robi dzień przerwy i leży po każdym dniu wysiłku.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@AnonimoweMirkoWyznania:

Po pierwsze, Hejtowanie kogoś bo lubi spedzac czas na wakacjach niz Ty jest żenujące. Nie masz monopolu na rację i jej sposób jest równie dobry jak i Twój. Jakbym miala nie wiem, fizyczna pracę albo na półtora etatu i jakby ktos jeszcze na mnie wymuszal p-----------e od switu do nocy w jedyne 2 tygodnie urlopu w roku to na pewno byśmy sie nie dogadali.

Po drugie, widać ze dziewczyna chciala wypracowac
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: U mnie jest podobnie i wiesz co? Na zmianę jeden dzień spędzamy tak jak ja chcę i jak chce niebieski. Polecam taki układ. Rok temu w Turcji ja wybierałam opalanie, drinki i basen, a niebieski długie piesze wycieczki i zrywanie dzikich pomarańczy. W tym roku też tak planujemy.
  • Odpowiedz