Wpis z mikrobloga

Decyzje podjął prezydent 2 lata temu mimo takiej samej opinii nie miał z tym problemu.

@Inkwizycja: trzy lata temu w 2019 i z tego co RT pisze również był taki zakaz.
Przecież tam kibice kibice lechii z początku nie wchodzili na stadion bo ich trzepali na wejściu. Potem dopiero się pojawiły, weszła oprawa, flagi i race ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Inkwizycja: jest obowiązek - uwierz mi. z branzą imprez masowych mam do czynienia na codzien zawodowo.

no nie podjął - albo teraz był nadgorliwy albo wtedy za bardzo olał temat. być może miał informację o incydentach sprzed dwóch lat - nie wiem, nie jestem pracownikiem ratusza, nie mam dostępu do informacji.

Mówię tylko, że dla odpowiedzialnegio prezydenta bezpieczeństwo imprezy jest ważniejsze niż hehe ładna oprawka no i żeby się kibole
  • Odpowiedz
@Inkwizycja: chodzi pewnie o to, że to nie trzaskowski jest odpowiedzialny za straż pożarną tylko oni podlegają pod rząd, więc nie ma wpływu na ich opinie tak jak wcześniej ktoś pisał, że trzaskowski się uwział bo nie lubimy lecha, tj nie lubimy ale to nie jest powód ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W 2019 pierwszy zakaz flag po tym jak fragment dachu się zajął ogniem:

Strażacy i
  • Odpowiedz
ale ostateczna decyzja należy do niego. Przestańcie go wybielać - przy całej antypatii do PiS robi dokładnie to samo co działo się za rządów PO

@Disky: żaden urzędnik nie weźmie odpowiedzialności i nie zmieni wytycznych policji / straży pożarnej / zespołu ratownictwa medycznego co do wymagań względem imprezy masowej. Domyślasz się już chyba dlaczego?
  • Odpowiedz