Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +208
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +41
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

Pi*owcy o wszystko oskrażą Trzaskowskiego mimo ze to oni odpowiadają za Stadion, policję i straż xD co to jest za banda
#pucharpolski #warszawa
źródło: comment_1651500646U3mKYn6WzzDcifM6wT3ahg.jpg
Pobierz@Inkwizycja: trzy lata temu w 2019 i z tego co RT pisze również był taki zakaz.
Przecież tam kibice kibice lechii z początku nie wchodzili na stadion bo ich trzepali na wejściu. Potem dopiero się pojawiły, weszła oprawa, flagi i race ¯\_(ツ)_/¯
no nie podjął - albo teraz był nadgorliwy albo wtedy za bardzo olał temat. być może miał informację o incydentach sprzed dwóch lat - nie wiem, nie jestem pracownikiem ratusza, nie mam dostępu do informacji.
Mówię tylko, że dla odpowiedzialnegio prezydenta bezpieczeństwo imprezy jest ważniejsze niż hehe ładna oprawka no i żeby się kibole
W 2019 pierwszy zakaz flag po tym jak fragment dachu się zajął ogniem:
Strażacy i
Co to jest miejska policja? Eh, tacy właśnie ludzie głosują na PiS.
@Disky: żaden urzędnik nie weźmie odpowiedzialności i nie zmieni wytycznych policji / straży pożarnej / zespołu ratownictwa medycznego co do wymagań względem imprezy masowej. Domyślasz się już chyba dlaczego?