Aktywne Wpisy

stanley88 +1081
#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD

Nupharizar +155
Ile ja się przez całe życie nasłuchałem jakie to muzeum Manggha w Krakowie nie jest zajebiste, no to w końcu poszedłem obczaić i muszę przyznać, że to największa muzealna chujnia jakiej przyszło mi doświadczyć.
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
źródło: temp_file2811465887827991833
Pobierz

Pi*owcy o wszystko oskrażą Trzaskowskiego mimo ze to oni odpowiadają za Stadion, policję i straż xD co to jest za banda
#pucharpolski #warszawa
źródło: comment_1651500646U3mKYn6WzzDcifM6wT3ahg.jpg
Pobierz@Disky: jak powiedzieć, że ma się 12 lat, nie mówiąc, że ma się 12 lat.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Disky: Ty użyłeś określenia "ochydne nacjonaluchy", ja używając określenia "narodowe zwierzęta" mówiłem o "dobrych chłopakach", których sprowokowała kostka brukowa, flaga czy też drzewka. Jednocześnie zaprzeczyłeś sobie samemu, ze MN był co roku pokojowy, a tylko w roku kiedy PO wysłało policję powstały problemy. Nie, MN od zawsze przyciągał masę kretynów, którzy widzieli w tym okazję do zrobienia
źródło: comment_1651516591qxqJhT2G4jc0tBvwBa7nJL.jpg
Pobierzźródło: comment_1651516669K24qxv4CJRu8LdpYQzAamx.jpg
Pobierzhttps://wiadomosci.wp.pl/jak-lukasz-mejza-postanowil-zarobic-na-cierpieniu-6707957619456960a
powinien w pierdlu do końca życia siedzieć
Komentarz usunięty przez moderatora
@Inkwizycja: przecież masz w TT, że opinie wydali pozytywną, w której napisali, że NIE ZALECA SIĘ wnoszenia większych flag
przecież jakby opinia straży była negatywna to by sie mecz nie odbył nawet
Wykopek @Inkwizycja: Straz popiera flagi więszke niż 2,5mx2
XD