Wpis z mikrobloga

@rzuf22: marsz ma ponad sto tysięcy uczestników. Narodowcy stanowią w nim promil, podobnie jak prowokatorzy i przebiega w pozytywnej atmosferze, jakkolwiek źle neuropki nie chciałyby go przedstawić. Sam brałem w nim udział i każdy, kto nie jest sceptycznie nastawiony do wszystkiego co patriotyczne to potwierdzi. Biorą w nim udział rodziny z dziećmi, jest świetną tradycją, także próbujcie dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Komunikat PZPN

25 kwietnia 2022 roku Prezydent Miasta Stołecznego Warszawy wydał zezwolenie na przeprowadzenie masowej imprezy sportowej – meczu piłki nożnej Lech Poznań – Raków Częstochowa w finale Fortuna Pucharu Polski na stadionie PGE Narodowym. Spotkanie odbędzie się 2 maja o godzinie 16:00. Jednym z warunków zezwolenia jest niedopuszczenie przez organizatora do używania banerów lub flag o wymiarach większych niż 2m x 1,5m. Niestosowanie się do niniejszego warunku przez organizatora objęte jest
  • Odpowiedz
@pawelczixd: Ty tak serio myślisz ze jakby wybuchł pożar to jemu postawiliby jakieś zarzuty? Co tydzień na tysiącach stadionów są takie flagi, myślisz, ze jakby na którymś stadionie zapaliła się flaga Np. W Niecieczy to wtedy Wójt idzie do więzienia? XD
  • Odpowiedz
czyli organizatorzy, ochydne nacjonaluchy wyłapywały innych ochydnych nacjonaluchów żeby nikomu nie stała się krzywda?

@Disky: Ty użyłeś określenia "ochydne nacjonaluchy", ja używając określenia "narodowe zwierzęta" mówiłem o "dobrych chłopakach", których sprowokowała kostka brukowa, flaga czy też drzewka. Jednocześnie zaprzeczyłeś sobie samemu, ze MN był co roku pokojowy, a tylko w roku kiedy PO wysłało policję powstały problemy. Nie, MN od zawsze przyciągał masę kretynów, którzy widzieli w tym okazję do zrobienia
  • Odpowiedz
Psp pozytywnie wypowiedziało się na temat fan większych niż 2,5x2

@Inkwizycja: przecież masz w TT, że opinie wydali pozytywną, w której napisali, że NIE ZALECA SIĘ wnoszenia większych flag

przecież jakby opinia straży była negatywna to by sie mecz nie odbył nawet
  • Odpowiedz