Aktywne Wpisy

FajnyTypek +199
Aktualnie w Anglii, Belgii, Francji, Niemczech są protesty antyimigracyjne, a muzułmanie nawołują do szariatu.
I tak sobie myślę, że ciesze się, że żyje w tej rasistowskiej Polsce ( ͡º ͜ʖ͡º) zachód ma wielki problem
I tak sobie myślę, że ciesze się, że żyje w tej rasistowskiej Polsce ( ͡º ͜ʖ͡º) zachód ma wielki problem
źródło: temp_file6050898832495714897
Pobierz
Salomonthekrol +1094
źródło: 1000003957
Pobierz

Pi*owcy o wszystko oskrażą Trzaskowskiego mimo ze to oni odpowiadają za Stadion, policję i straż xD co to jest za banda
#pucharpolski #warszawa
źródło: comment_1651500646U3mKYn6WzzDcifM6wT3ahg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@yraras: Od zawsze? Za te sluzby odpowiada MSWiA. Trzaskowski odpowiada jedynie za straż miejską
@yraras: od zawsze, jedyne za co nie odpowiada to straż miejska, dlatego nie widać ich pod domem karakana
@pawelczixd: doslownie sekunda w google
"W piątek Polski Związek Piłki Nożnej poinformował, że Samorządowe Kolegium Odwoławcze (SKO) utrzymało w mocy decyzję Prezydenta m.st. Warszawy dotyczącą niedopuszczenia przez organizatora meczu finałowego Fortuna Puchar Polski Lech Poznań – Raków Częstochowa do używania banerów lub flag o wymiarach większych niż 2m x 1,5m."
źródło: comment_1651506074GFygZhSHgK7Gw7Zxt7TfYP.jpg
Pobierz@NCR_CraigBoone: To są jego szachy 8D. Ochrania dom JK i robi te miesięcznice, żeby ludzi napuścić na pisowców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale dla wykopków to wybielanie.
Plus no nie rozśmieszaj mnie z tym MN. W 2020 było bardzo spokojnie, podpalenie mieszkania to był wymysł lewactwa, nic takiego się nie wydarzyło.
Prawactwo: wina tuska i czaskoskiego!
Podacie jeden przypadek w ostatniej dekadzie gdzie stadion podobny pod względem standardów bezpieczeństwa do tego splonął na skutek podpalenia flagi.
I to, że do mieszkania wleciała raca
przypomnisz czy chcial zabronic Marszu w 2019, gdy nie bylo takich ograniczen?