Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enron:

powinny obowiązkowo oznaczać wydawane opakowania numerem rejestracyjnym pojazdu (°°

No no, tylko nie pomyslales, ze do drive thru czasami ida strudzeni chlopacy po wodeczce, ktorzy nie sa zmotoryzowani a po prostu maja blisko maka i korzystaja z drive thru? ( ͡º ͜ʖ͡º)

• Odpowiedz
@enron: to małpia natura hehe jak ja zaczynałem czytać co było przed homo sapiens to mi się wydaje że niektórzy moja mieć pochodzenie z innego gatunku. Ktoś lubi porządek a inny chaos i w------e. Także ewolucyjnie to nie może być taki sam przodek.
  • Odpowiedz
  • 114
powinny obowiązkowo oznaczać wydawane opakowania numerem rejestracyjnym pojazdu (°°

No no, tylko nie pomyslales, ze do drive thru czasami ida strudzeni chlopacy po wodeczce, ktorzy nie sa zmotoryzowani a po prostu maja blisko maka i korzystaja z drive thru? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Po pierwsze, strudzeni piechurzy z reguły wolą sobie przysiąść w lokalu niż jeść burgera z wysypującą się zawartością
  • Odpowiedz
  • 2
@Adam_Hilter: i żul w czasie szukania butelek wywala twoje opakowanie ze śmietnika na ulicę dzięki czemu następnie dostajesz list z mandatem na paręset złotych

@DzikiBomber: jasne, zawsze koło śmietników są sterty śmieci z McDonalda ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To tzw. syndrom "but sometimes..." - przez który odrzuca się mnóstwo rozwiązań bez porównania lepszych od obecnego, tylko i włącznie dlatego że nie są idealne i
  • Odpowiedz
@enron: Kiedys probowalem dojsc po paragonie z takich smieci numer rejestracyjny auta, no bo monitoring jest, minuta zamowienia na paragonie jest, potem tylko policja i kara ( ͡° ͜ʖ ͡°) nitk nie podzielał mojego entuzjazmu rodem z CSI, wymówka o rodo i urwany temat
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@enron: zawsze to syfienie zwalane jest na wsioków a prawda jest taka że to bydło z miasta robi najwięcej takiego gnoju
  • Odpowiedz
@enron: Ostatnio znalazłem opakowania po mcdonaldzie na wsi na polnej drodze, najbliższy lokal 50km dalej. Czyli ktoś przejechał 50km po to by wyrzucić opakowanie u siebie.
  • Odpowiedz