Aktywne Wpisy

denazyfikacja +954
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
michael-jordant +292
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@enron: egzekwować sprawy oczywiste typu śmierci na wiosce przy drodze z miasta powiatowego. Koło kosza to jeszcze idzie zrozumieć ale we wiosce 10km od maka i na
@BooB: czekałem na ten argument. Ten co wyrzuca śmieci z auta to mentalny wsiok, choćby mieszkał w samym PKiN.
A inna sprawa, że to już jest na granicy Krakowa - pewnie ktoś po nocnej zmianie kupił w McDrive, zjadł i wywalił w drodze do domu.
@BooB: dla mnie wsiok to wsiok - definicja wynika z postępowania, nie z miejsca zamieszkania. Zwłaszcza teraz, gdy tyle osób wybiera domek pod miastem zamiast mieszkania w centrum.
@DzikiBomber: czemu tak twierdzisz? Nikt nie mówi o szwadronach śmierci, bezwzględnie ścigających śmiecących fanów burgerów. Sama świadomość, że na śmieciach jest ich numer rejestracyjny może sprawić, że jednak nie wyrzucą tego byle gdzie tylko np. zatrzymają się na przystanku i wyrzucą do śmietnika.
Tak, można podrzeć w drobny mak, zamazać pisakiem acetonowym numery - ale
@rolnik_wykopowy: ostatnio bardzo lubię biegać przez różne zakątki Grębałowa, siatka ulic jest na tyle gęsta że mogę sobie płynnie wyregulować dowolny dystans - a przy tym jest względnie płasko (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)