Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
@skitarii: to jest właśnie twój koronny argument normika - nie ruchał więc nie może wyciągnąć statystyk. Co za zezwierzęcenie. Wy wszystko przeliczacie na s--s
@Kundzia999: XDD????? Jakieś urojenia, czy o c--j Ci chodzi? Czy może wyciągasz jednostkowy przypadek i wmawiasz sobie, że tak wygląda zawsze
@Pozytywny_gosc: koronny argument napisałem już wcześniej w wielu komentarzach. Po prostu jesteś dzbanem, który wymyśla debilizmy.
To twój dzbanizm sprawia, że wyciągasz debilizmy ze statystyk, a frustracja z niedoruchania decyduje w którą stronę fałszujesz ststystyki.
Widać jak cię ten s--s boli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Naprawdę jesteś frustratem seksualnym.
Jest na sali jakiś doktor? Potrzebuje natychmiast terapii, muszę zacząć r00chać żeby móc z normictwem dyskutować na wykopie, pan doktor pomusz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Pozytywny_gosc: przecież ty je kochasz. Potwierdzają twoje kompleksy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To dlatego aż cię paluszki swędzą, żeby odpowiadać na takie komentarze jak najszybciej, a merytoryczne argumenty ignorujesz.
Typowy przegrywowy dzban jest typowy, wszędzie szuka potwierdzenia swojego sp#$&lenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz racje gościu, jesteś mistrzem, dosłownie pytalem losowych lasek i powiedziały, że skitarri ma racje, kobiety na tinderze istnieją tylko w wirtualu, a w rzeczywistości żadna młoda polka 15-30 nie ma tinder!
Śmiało chłopy, zagadujcie
@Pozytywny_gosc: oczywiście, że cię przejrzałem, bo jesteś typowym przegrywem.
Niskie IQ, niskie kompetencje społeczne, niskie
Wyobrażam sobie, że połowa aktywnych profili na Tinderze to 'ekspeymenty społeczne' i teraz fejkowe profile mężczyzn matchuja się z fejkowymi profilami kobiet a potem nie dochodzi do spotkań, bo ma przykład dwóch typów z fałszywych kont pisało do siebie a potem tworzyli podsumowania eksperymentów, że byli olewani, ale przecież prawie nikt nie jest prawdziwy
Komentarz usunięty przez autora
@skitarii: To że z babami mi nie idzie to jest tylko jeden element układanki, na który nie mam wpływu (c-----e geny), co do innych dziedzin życia to w prawie każdej nie należę do topki, ale zdecydowanie ponad-przeciętny lvl
@Pozytywny_gosc: tak i dlatego skupiasz się głównie na tym jednym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żeby należeć do topki, trzeba mieć wysokie IQ. Ty masz niskie.