@WscieklyJesiotr: Przykro mi, ale jesteś w błędzie. Dzięki takiemu eksperymentowi mirek wie, czy nie ma powodzenia u kobiet przez charakter, czy może przez wygląd. Zakładasz konto chada i jeśli kobiety nagle się do Ciebie kleją, to twój wygląd jest problemem - a nie toksyczny charakter
@WscieklyJesiotr: Ojj tak Mirku. I potem te „szokujące” wyniki tych eksperymentów w stylu „kobiety bardziej wolą przystojnych facetów niż tych niezbyt przystojnych! Ale qrwy!!!111 szok!!!”
@WscieklyJesiotr: OP mimowolnie przyznaje to co Incele chcą przekazać, chcą poczuć chociaż namiastkę tego jak to jest być „normalnym człowiekiem” i łapią się nawet małej ułudy bycia traktowanym porządnie przez płeć przeciwna
@Blaskun: znajdź mi jakikolwiek przykład, żeby ktoś napisał przegrywom, że wygląd nie ma znaczenia. To jest po prostu piwniczne urojenie. Nikt NIGDY tak nie napisał.
@Bover: Akuray nie chce mi się nawracać normików z ich urojeń które budują sobie na wpisach normickich trolli udających przegrywów, więc nie dam, bo szkoda mi czasu na szukanie. Wole go marnować w inny sposób. xD
@Hompert: To akurat calkowita bzdura. W swoim zyciu poznalem dziesiatki dziewczyn ktorym sie mega podobalem oraz te ktorym sie kompletnie nie podobalem. Mialem dziewczyny 8/10 wpatrzone we mnie jak obrazek oraz znajome kolezanki 3/10 u ktorych UWAGA nie mialem zadnych szans xD
Zawsze mnie bawi to jak psiarze p------ą o tym, że nie ma czegoś takiego jak agresywna rasa psów i psy z natury nie są agresywne xD A bez dobrego wychowania taki pies zachowuje się gorzej od dzikiego zwierzęcia z lasu i potrafi zabić człowieka bez powodu xD #psiarze #psy
źródło: comment_1650260918WoZkjCo5Bxu14Pr2aV2Xbs.jpg
Pobierzźródło: comment_1650272681gTboNOA8vRBYeHcxXyRqps.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie pisz do mnie więcej, bo nie masz pojęcia o niczym.
źródło: comment_1650272865KKaRKXDzMPK7uzLL44d7OU.jpg
Pobierz@Bover: Co najmniej kilka różowych z wykopa którym normiki przytakiwali
@Hompert: To akurat calkowita bzdura. W swoim zyciu poznalem dziesiatki dziewczyn ktorym sie mega podobalem oraz te ktorym sie kompletnie nie podobalem. Mialem dziewczyny 8/10 wpatrzone we mnie jak obrazek oraz znajome kolezanki 3/10 u ktorych UWAGA nie mialem zadnych szans xD
źródło: comment_1650275868UTFZy2FnnNhE8bTQGOt0JY.jpg
Pobierz