Wpis z mikrobloga

@WscieklyJesiotr: Czy ja wiem, czasami tak jest jak napisał OP pewno, a czasami z ciekawości. Ja byłem raz wkurzony(i to laaaata temu) czemu laski mi nie odpisują to zrobiłem konto(bez zdjęcia) laski. Ło panie, nie dziwię się, że nie odpowiadają jak skrzynka w jeden dzień zapchana(profil bez zdjęcia przypominam i to dawno temu - nie wiem czy tinder w sumie wtedy w ogóle istniał, królowała sympatia.pl).
Ale niektóre eksperymenta tinderowe
  • Odpowiedz
@trzyakordy: krótki opis i jakieś 3 statystyki typu tylu napisało po godzinie tylu po dniu tylu chciało się spotykać to żadne "badanie" i jw ludzie się dziwią że na aplikacji która skupia się na wyglądzie ludzie patrzą na wygląd xD
  • Odpowiedz
@WscieklyJesiotr: W punkt. Żyjemy w czasach, gdzie ładnych ludzi widzi się na każdym kroku, Facebook, Instagram, Twitter. Człowiek się wtedy zaczyna zastanawiać, czemu ja nie mogę być taki atrakcyjny? Tu pojawia się frustracja i wściekłość i wina człowiek obarcza ludzi, zamiast uderzać w sedno problemu, czyli swoich rodziców. Tak. To brzydcy i biedni rodzice wydają na świat brzydkie dzieci, które potem musza się męczyć w tym świecie. Nieodpowiedzialni rodzice ponoszą
  • Odpowiedz