Aktywne Wpisy
kepinsky +351
#gastronomia #polska #jedzenie #napwiki
Byliśmy dziś z kumpela z pracy na lunchu w burgerowni Bydło i Powidło w Warszawie. Jedzenie w miare OK, ceny srednio-wysokie, zjedliśmy, zapłaciliśmy. ALE- Po sprawdzeniu paragonu, delikatnie mówiąc, w---------y się. Do rachunku doliczona została opłata 10% za serwis. Nie widzieliśmy w papierowym menu w restauracji takiej informacji. Z jakichś historycznych menu w internecie wynikało, że faktycznie cos takiegonpobierali ale
Byliśmy dziś z kumpela z pracy na lunchu w burgerowni Bydło i Powidło w Warszawie. Jedzenie w miare OK, ceny srednio-wysokie, zjedliśmy, zapłaciliśmy. ALE- Po sprawdzeniu paragonu, delikatnie mówiąc, w---------y się. Do rachunku doliczona została opłata 10% za serwis. Nie widzieliśmy w papierowym menu w restauracji takiej informacji. Z jakichś historycznych menu w internecie wynikało, że faktycznie cos takiegonpobierali ale
źródło: 1000006833
Pobierz
Salido +695
Minął 66. (z 66) dzień wakacji.
KONIEC WAKACJI 2025!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
286
KONIEC WAKACJI 2025!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
286
źródło: 1-453841-51
Pobierz

#samolociara leci tym razem do #szwajcaria - wyjazd organizowany w ramach dodatkowego przedmiotu dla studentów mojego kierunku. W ciągu tygodniowego pobytu mamy w planach odwiedzić różne firmy z branży #lotnictwo , np IATA, SWISS, Skyguide
Także tego, radosnego Alleluja Mireczkom! ᶘᵒᴥᵒᶅ
tl;dr o #samolociara - studentka BSc Aviation Management (zarządzanie w lotnictwie) na Coventry University w #uk #anglia oraz pracownik brytyjskiej linii lotniczej w dziale Operations Control Centre. Opisuję, co na studiach i w pracy słychać, czasem wrzucę też jakąś ciekawostkę lotniczą.
#uk #anglia #studbaza #studia #studiazagranica
źródło: comment_1650222681sk3GTwbzY8YCPPq6GfCLNK.jpg
Pobierz@konsul543 I bez latania byłby spory - a Ty jak tam, nigdy nie leciałeś samolotem, ani nie pojechałeś autem?
Jak Ci się nie podoba, to omijaj mój autorski tag i/lub dodaj mnie na czarno i nara