Wpis z mikrobloga

W wieku 32 lat s---------o mi się życie. Ostatnio doła złapałam, teraz wyjaśniło się czemu. Po prostu podświadomie wyczuwałam że mąż mnie zdradza. Prawie 17 lat związku poszło w piach. Samoocena i samopoczucie lvl -1000. Widziałam po jego zachowaniu, że coś jest na rzeczy. Drażyłam i w końcu się przyznał. Miał wszystko. Skakałam wokół niego jak na szpilkach. A teraz czuję się jak zero, wybrakowana.

#zwiazki #depresja #zalesie
cebulkadeals - W wieku 32 lat s---------o mi się życie. Ostatnio doła złapałam, teraz...

źródło: comment_1650095993ePIoxckFUBegaq8kFDqzdU.jpg

Pobierz
  • 406
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mkarweta: szczerze, nawet nie wiem ile mój wpis ma plusów. I nie obchodzi mnie to. Naprawdę nie liczyłam na taki odzew. Słów otuchy jak i przytyków. Bardziej nastawiłam się, że być może 2-3osoby mi odpiszą. Po prostu chciałabym, przestać czuć ten ból.
  • Odpowiedz
  • 0
@cebulkadeals nie przejmuj się ,pamiętaj że wszystkie wydarzenia jakie ci się zdarzają w życiu do czegoś prowadzą,mam 40 level i wiem to z autopsji,nawet te bardzo tragiczne wydarzenia nabierają w późniejszym życiu sens i jakieś znaczenie ,powodzenia i p-----l go ,chyba że przeprosi i teraz on będzie się starał ,stać cię na nie jednego jesteś porządny level ,głowa do góry
  • Odpowiedz
@cebulkadeals: Sprawa jest bardzo prosta. Zdrada jest tylko po jego stronie. Olej wszelkie pierd^% ,że wina jest po obu stronach - NIE JEST.

Po obu stronach to jedynie może być wina za trwałość związku. Wtedy się próbuje naprawić bądź bierze rozwód.
Zdradzając najbliższą osobę i będąc z nią nadal to trzeba być skurr$$#/ku%$ :)
  • Odpowiedz
@cebulkadeals: Przejdzie z czasem - brzmi to banalnie, ale taki jest fakt. Czeka cię wiele nieprzespanych nocy i łez. U mnie przeszło, a teraz jestem szczęśliwy. Tobie też tego życzę.
  • Odpowiedz
@ziuaxa: Przywracasz mi wiarę w RiGcz. @cebulkadeals Jeśli to nie bait to jesteś patusiara i przeproś dzieci, że zrobiłaś je z łobuzem co kochał najbardziej i najszybciej biegął na W-Fie. Pochwal nam się jeszcze ile lat ma Szanowny Małżonek, żeby dopełnić obrazu PatoMamusi? Strzelam, że MINIMUM ma +3 lata, ale jestem skłonny pokusić sie o takie porządne 8 lat różnica (ty 16 on 24 wtedy)
  • Odpowiedz