Wpis z mikrobloga

• 1
@lvface byłam w lesie na nordic walking i słyszałam u ludzi w grupie jakieś poruszenie, ale nic nie zrozumiałam. Dopiero w domu jak wróciłam usłyszałam
  • Odpowiedz
@lvface: Pracowałem z generatorem mgły. Do dzisiaj nie wiem po co tym ruskim był generator mgły na lotnisku, ale dobrze płacili to nie zdawałem pytań. Potem coś tak hukło, tak ŁUBUDU ale to już jak wracałem do domu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lvface: oglądałem z ojcem na DVD Dystrykt 9 a pierwsze info było jakoś jak zaczęliśmy film więc tak żyliśmy w błogiej niewiedzy podczas trwania filmu..

A potem był szok, duży szok
  • Odpowiedz
  • 1
@lvface: obudziłem się na studenckim kacu dźwiękiem telefonu, dzwoniła mama a ja skisnąlem srogo po info, że prezydent nie żyje ¯_(ツ)_/¯ piękna beztroska to była
  • Odpowiedz
@lvface: stałem w kolejce na lotnisku w Hurghadzie i wracałem z wakacji w Egipcie do domu xD pamiętam tę ciszę przy odprawie i w samolocie, potem w Wawie na lotnisku wszędzie głucho, pusto i tylko telewizorki na terminalu wyświetlały flagę Polski z czarną wstążką. Jak w filmie jakimś.
  • Odpowiedz
  • 2
@lvface: rozgrzewałem się przed meczem okręgówki, który z oczywistych powodów się nie odbył (°°
  • Odpowiedz
  • 1
@lvface: wracałem z targów motoryzacyjnych z Lipska. Na bogato nocka po targach na parkingu w aucie i z rana news w niemieckim radiu. Niemieckiego nie znam ale news brzmiał wyjątkowo poważnie i pomiędzy słowami coś tam zrozumiałem.

Zaraz koło granicy polskie radio i już byłem na bieżąco
  • Odpowiedz
@lvface: Na 100% był to weekend, pamiętam jak dziś. Obudziłem się jakoś po 10, w-------y bo zaspałem na obronę wiosek w Plemionach xD Potem mame wpadła do pokoju i powiedziała że samolot się rozbił.
  • Odpowiedz