Aktywne Wpisy

gharman +118
Ja wiem, że to było już wałkowane tysiąc razy, ale sorry — ceny w polskiej #gastronomia to już jest jakiś totalny odlot.
W weekend wpadłem do zwykłej knajpy w Warszawie. Nic hipsterskiego, żadna fine dining, tylko typowy obiad: kotlet, ziemniaki, surówka. 52 zł. Za co? Żeby nie było, że "poszedłeś na zagraniczne danie, to składniki zagraniczne i się dziwisz ze taka cena, poszedlbys na polska kuchnie to bys tanio mial".
Kawa? 25
W weekend wpadłem do zwykłej knajpy w Warszawie. Nic hipsterskiego, żadna fine dining, tylko typowy obiad: kotlet, ziemniaki, surówka. 52 zł. Za co? Żeby nie było, że "poszedłeś na zagraniczne danie, to składniki zagraniczne i się dziwisz ze taka cena, poszedlbys na polska kuchnie to bys tanio mial".
Kawa? 25
marian-pxzz +356
Oglądałem dom, cena 2mln zł. Pośredniczka z agencji nieruchomości nieśmiale powiedziała mi że prowizja dla niej to tylko 2% dla obu stron. Obu w sensie po 2% każda ze stron XD
Czyli kobieta chce 4% z 2mln wychodzi 80tys zł za wystawienie go na olx i oprowadzenie po nim przez 30 min XDDD
#nieruchomosci
Czyli kobieta chce 4% z 2mln wychodzi 80tys zł za wystawienie go na olx i oprowadzenie po nim przez 30 min XDDD
#nieruchomosci

Polecam Search Everything, wpisujesz frazę i w czasie rzeczywistym dostajesz wszystkie pliki ta frazą
źródło: comment_1649337670ryGv92YTIOjWvnZm74Ogku.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Estilio: aha, akurat, nadal dostaje padaczki jak jest ustawiony język inny niż angielski i jak chcesz uruchomić dziennik zdarzeń to nic nie działa, chyba że zaczniesz po angielsku pisać "event", co ciekawe, wpisanie pełnej nazwy "event viewer" też nie daje żadnego wyniku ¯\_(ツ)_/¯
Nikt chyba nie używa szukajki w Windows10 poza wyszukiwaniem programów z menu start.
@agdybytak: jedna z pierwszych aplikacji na nowy system. uzywanie windowsa bez tego to jakis dramat
I mogę sobie dodawać różne parametry, przekierować wynik do grepa i innych narzędzi itd. Ale widzę na windowsie nadal jak w lesie
https://www.wykop.pl/wpis/64755171/heheszki-humorobrazkowy-technologia-komputery/#comment-229359891
źródło: comment_1649339790M4MFYaLNJxWD1iKoTqhBRF.jpg
Pobierz