Aktywne Wpisy

Lardor +52
Matko boska tydzień na urlopie byłem i zapomniałem co tu się robiło #pracbaza
źródło: temp_file7465396208544276392
Pobierz
Moseva +136
Ja wiem że jest wiele rzeczy do poprawy, a niektóre sprawy bywają karygodnie prowadzone.
Ale i tak kocham Polskę.
Dobrze że jest sobie taka Rzeczpospolita i ładnie się rozwija na naszych oczach. Dobrze że Wy jesteście. Dobrze że nasi Dziadkowie walczyli o ten piękny kraj (。◕‿‿◕。)
🇵🇱🇵🇱kc Polskę 🇵🇱🇵🇱
Ale i tak kocham Polskę.
Dobrze że jest sobie taka Rzeczpospolita i ładnie się rozwija na naszych oczach. Dobrze że Wy jesteście. Dobrze że nasi Dziadkowie walczyli o ten piękny kraj (。◕‿‿◕。)
🇵🇱🇵🇱kc Polskę 🇵🇱🇵🇱
źródło: ezgif-2-1e52637c8f
Pobierz

#rower
Komentarz usunięty przez autora
Za to jak drogie by te rowery nie były, to nie chciałbym trzymać ich w domu, samochód też koło łóżka trzymacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PYTANIE DO LUDZI CO TRZYMAJA W DOMU ROWER:
Za każdą przejażdżka myjecie całe koła, czy pogodziliście się z brudem ?
(od razu mówię że porównanie do wycierania butów przed wejściem jest głupie xD)
@Prusti: zajebiaty protip, ale nie działa. Ubezpieczenie od kradzieży roweru nie działa nawet w większości piwnic, bo ma mnóstwo warunków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi szkoda roweru za 1,5k trzymać poza mieszkaniem, a co dopiero gdyby kosztował 5k XD
jak masz balkon trzymalbym na balkonie w pokrowcu
jak masz komorke lokatorska / piwnice trzymalbym tam + jakies zabezpieczenie (i moze alarm?)
jak masz ogrodek to ogarnalbym cos z drewna / kupil gotowca, dla zwiekszenia bezpieczenstwa moznaby wylac troche betonu, zamontowac jakis uchwyt rowerowy i zapinac rower do niego ulockiem :)
@kalosz3000: balkon, zimą balkon i pokrowiec