Aktywne Wpisy

wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
Bielawski +4
#famemma czy walka Ferrari vs Kasjo w małych rękawicach w boksie miałaby sens? Jeden i drugi maja porażki w ostatnich walkach, kasjo kogoś kto ma technikę nie można dawać bo to kończy się porażka, a amadi jakąś tam siłę ciosu ma ale kondycja po stronie kasjo
kto by wygrał BOKS MAŁE RĘKAWICE
- Amadi 47.1% (72)
- Kasjo 52.9% (81)

Czego nie powinniśmy publikować ? Ruchów wojsk i sprzętu !
Co widzimy ? Transport sprzętu !
To co robimy !?
Publikujemy relacje w karcie na każdym gówno serwisie !!!!
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Już pomijając wszystkie niejasności w tym przekazie, mogli wysłać je tak samo jak Czesi wozy opancerzone
Oczywista kwestia - czołgi i transportery nie potrzebują lotnisk i całej wielkiej logistyki związanej z lotnictwem. Ukraina ma w zasadzie wszystkie lotniska nieużywalne.
@KanapkaPL: Osobiście sam nie rozumiem tej różnicy, jednak kolega który jest mocno into prawo międzynarodowe mi mówił, że zgodnie z konwencjami międzynarodowymi (pewnie jakaś ratyfikacja konwencji haskich bo one mówią o zasadach konfliktów zbrojnych) jak samolot przelatuje z danego lotniska na lotnisko kraju biorącego udział w wojnie, to lotnisko z którego startował uznaje się
Chcącemu nic trudnego
Spoko, nie zesram się, nie jestem Tobą
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■