Aktywne Wpisy
ATAT-2 +186
Piątek popołudniu, szybki spotkanie w firmie nagle ogłoszone i info, że w związku z restrukturyzacją żegnamy się z trzema osobami : jedna ze stażem 7,5 roku, druga 7 lat, trzecia 5 lat.
Rano z nimi gadałem o taskach, po spotkaniu konto 'inactive'
I tyle znaczymy właśnie dla korpo ¯\(ツ)/¯ Nawet nie miałem okazji napisać im 'Narazie'.
#praca #pracbaza #pracait #programista15k #pracujzwykopem
Rano z nimi gadałem o taskach, po spotkaniu konto 'inactive'
I tyle znaczymy właśnie dla korpo ¯\(ツ)/¯ Nawet nie miałem okazji napisać im 'Narazie'.
#praca #pracbaza #pracait #programista15k #pracujzwykopem

ish_waw +383

Już pomijając wszystkie niejasności w tym przekazie, mogli wysłać je tak samo jak Czesi wozy opancerzone
Oczywista kwestia - czołgi i transportery nie potrzebują lotnisk i całej wielkiej logistyki związanej z lotnictwem. Ukraina ma w zasadzie wszystkie lotniska nieużywalne.
źródło: comment_1649144144eHuzIMn2O3p5wF0WDLDX4w.jpg
Pobierz@KanapkaPL: Osobiście sam nie rozumiem tej różnicy, jednak kolega który jest mocno into prawo międzynarodowe mi mówił, że zgodnie z konwencjami międzynarodowymi (pewnie jakaś ratyfikacja konwencji haskich bo one mówią o zasadach konfliktów zbrojnych) jak samolot przelatuje z danego lotniska na lotnisko kraju biorącego udział w wojnie, to lotnisko z którego startował uznaje
Chcącemu nic trudnego
Spoko, nie zesram się, nie jestem Tobą
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■