Aktywne Wpisy

yaszczur +29
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
hot_tomek +111
#wykopgate20 #strajk
Moje spostrzeżenia po strajku:
-praktycznie żadne konto trolujące nie strajkowało (nawet czuli się jak ryba w wodzie) zwłaszcza te polityczne
-wiele kont widmo postowało jakieś brednie bez tagów jednozdaniowe byle by ruch był (boty białkowskie?)
-jestem z was dumny że tak wielu z nas wytrwało
Moje spostrzeżenia po strajku:
-praktycznie żadne konto trolujące nie strajkowało (nawet czuli się jak ryba w wodzie) zwłaszcza te polityczne
-wiele kont widmo postowało jakieś brednie bez tagów jednozdaniowe byle by ruch był (boty białkowskie?)
-jestem z was dumny że tak wielu z nas wytrwało
źródło: image
Pobierz

Mam pytanie - czy ten bank to nie kolejne Amber gold? Ktoś z nich korzysta? Ktoś ich prześwietlił i na pewno nie są żadnym scamem i są full legit, mają wszystkie gwarancje, są pod nadzorem KNF itp itd?
Pytam, bo chce tam przenieść 95% mojego kapitału. Mój bank najwidoczniej nie potrzebuje póki co moich pieniędzy.
Rozumiem, że ten Toyota Bank sprzedaje auta Toyota na kredyty, więc potrzebuje płynności aby móc udzielać kredytów.
Jestem bardzo wdzięczny za Wasze spostrzeżenia.
#nieruchomosci #finanse #oszczedzanie #stopyprocentowe
każda wyplata z tego konta to koszt 30 zł utrudnia swobodne przerzucanie kapitału
jest ryzyko że oferta z dnia na dzień przestanie być atrakcyjna, w grudniu już to udowodnili
Kiedyś: bez limitu.
Tydzień temu: WIBOR -2pp
Teraz: WIBOR -3pp
Także lepiej się streszczać. Tylko właśnie czy to nie jest Amber Gold 2, tego się jedynie boję.
Więc do 100 tys. euro możesz tam spokojnie trzymać.
Jeżeli nie planowałbym nic kupować to masz rację - obligacje indeksowane inflacją są super jako zamrażarka pieniędzy.