Aktywne Wpisy

Teuvo +272
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
Atreyu +116
Pierwszy raz od dawna wszystko idzie jak należy. Czuje taki wewnętrzny spokój.
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski

Pytanie do was, bo wy się znacie: czy if 16/8 ma jakieś korzyści w stosunku do zwykłego liczenia kcal? Czytałem o insulinie, wrażliwości węglowodanowej itp do tego ta słynna AUTOFAGIA. Co sądzicie mirki?
Teraz jem śniadanie białkowo tłuszczowe, potem też białko i tłuszcze, a na wieczór po treningu ładuję węglowodany. Jest spoko.
Czy jak pierwszy posiłek zjem o 12 i skończę jeść o 20, to czy ma to jakieś chociaż średnie xD zalety w kwestii odchudzania, niż jak po śniadanku wyjdę z domu? Czy wszystko się opiera się koniec końców na bilansie kalorycznym, a na okienku mniej czasu na jedzenie to mniej się zje ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pozdrówki siłacze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mikrokoksy #if #carnivore #odchudzanie
#mirkokoksy #keto #dieta #sport #redukcja #silownia
dokładnie o to w tym chodzi, chociaż np u mnie się to nie sprawdza bo jak czekam głodny na okienko z jedzeniem to potem mi się włącza tryb śmietnik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co da if 16/8? IMO to dasz czas organizmowi na inne rzeczy niż trawienie jedzenia przez noc, co do odchudzania to chyba właśnie tak jak piszesz, wrażliwość insulinowa.
co do bilansu kalorycznego, to z tego co sam zaobserwowałem to krążą dwie
Ale sam robię IF od 6 lat i bardzo sobie chwalę pod względem psychicznym.