Aktywne Wpisy
kazik34 +161

EvilToy +117
Komentarze pod tweetami Kamila Dobrogowskiego z Lewicy i jego chłopaka zawsze dostarczają soczystego prawackiego kontentu.
O to w jaki sposób wyrażają się dorośli konserwatywni mężczyźni. Wybrałem same najgorsze komentarze, ale w ogóle nie musiałem szukać. Screeny w komentarzach:
O to w jaki sposób wyrażają się dorośli konserwatywni mężczyźni. Wybrałem same najgorsze komentarze, ale w ogóle nie musiałem szukać. Screeny w komentarzach:

#ukraina
Pierwszym warunkiem do stworzenia tzw cywilizacji jest rozwinięcie rolnictwa, a temu nie sprzyjały warunki w Afryce.
Taki Eton College jest publiczny, a ty wiesz co to #!$%@? Eton jest? Mimo że publiczny nie możesz sobie tak o dziecka zapisać.
I dokładnie jak mówił @MarcelFerry podobnie jest we Francji. Pracowałem dla korpo, gdzie do oddziału francuskiego by pracować trzeba było skończyć jedną z trzech szkół wyższych. Wiesz jak małe są topowe uczelnie we Francji? Wiesz jak jest zorganizowany system Grande Ecole? Wiesz jak
@MarcelFerry: co ty pier*olisz typie. W UK nieważne czy szkoła publiczna czy prywatna, edukacja na
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Źle wykładany materiał. Przez co trudny do nauczenia się.
Nauka ma być przyjemna i łatwo wchodzić do głowy.
To jest własnie sukces systemu nauczania.
To tak jakby mówić, że kiedyś to było lepiej bo się na suwakach logarytmicznych lbiczało, a teraz są kalkulatory naukowe i arkusze kalkulacyjne z odpoowiednimi formułami.
@swiadomy_anakolut: Noble wynikają z świetnych uczelni wyższych, a nie z tego czy dany kraj ma dobrą matematykę w szkole, to
@Cierniostwor: No wiem, że jakość podstawówek nie oznacza od razu nobli, ale bez przesady, że to nie ma żadnego wpływu w ogóle. To czy jakaś matematyka w szkole jest "dobra" to jest chyba bardziej złożony problem od tego, czy uczniowie subiektywnie twierdzą, że jest dla nich trudna. Jeśli tak
@Kiedysbedeczerwonka: Faktycznie są mało przyszłościowe kierunki inżynierskie.
Ale elektronika, informatyka, radioelektronika, elektrotechnika, technologia chemiczna to jest to co napędza wysoko marżowy rozwój. Chiny/USA/europa zachodnia ścigają się właśnie w tych domenach.
duzo rzeczy licza w inny sposob anizeli my. Do wielu rzeczy maja podane wzory - czy jest duzo prosciej?
@romek898: Zastanów się