Aktywne Wpisy

Nordri +596
Mirki trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj wychodzę za mąż xD
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
źródło: gołompki
Pobierz
Erravi +286
Państwo na jdg, zabiera mi z 50% zarobków na dzień dobry, kolejne 40% w oddaje w podatkach w kupowanych rzeczach, opodatkowali wszystko kilka razy.
Politycy. Fałszywi i obłudni, gotowi poświecić ludzi dla lobbystów i ich interesów oraz dla własnego zysku, kłamią, unikają odpowiedzialności, kradną wykorzystują pozycję do swoich celów.
Urzędnicy. Wieczne naburmuszone sk...ny pod których tworzone są przepisy, ważny aby oni je rozumieli i stosowali do je...nia obywatela i my łożymy na ich
Politycy. Fałszywi i obłudni, gotowi poświecić ludzi dla lobbystów i ich interesów oraz dla własnego zysku, kłamią, unikają odpowiedzialności, kradną wykorzystują pozycję do swoich celów.
Urzędnicy. Wieczne naburmuszone sk...ny pod których tworzone są przepisy, ważny aby oni je rozumieli i stosowali do je...nia obywatela i my łożymy na ich

#ukraina
źródło: comment_1648545968qSiBiGUKx6phZGAHrCrign.jpg
PobierzTrafiła do normalnego liceum francuskiego i jak mówiła na matmie, fizyce, biologii, geografii i chemii pełen luzik bo z materiałem była już dużo do przodu. Nie mówiąc o angielskim xD
@Alkreni i do amerykańskich. Mam koleżankę, która miała w liceum w Polsce prawie same 3, skończyła w USA medycynę druga na roku.
@Kiedysbedeczerwonka: usługi są na końcu, fakt. Ale musisz mieć rozwinięte zarówno rolnictwo, budownictwo i przemysł, żeby usługi mogły zadziałać, co nie? Wytworzenie komputera to produkcja, czy usługa? A telefonu, żebyś mógł z klientem porozmawiać? Skonstruuje ci go sprzedawca fotowoltaiki? No nie...
Widocznie do sukcesu nie jest potrzebne onanizowanie się pod naukę matmy tylko używanie jej do zarabiania. A w tym Francja jest lepsza od Ukrainy.
@Biurwysyn: ale w jaki sposob to zaprzecza temu co @MarcelFerry napisal? On pisal o klasie sredniej, wiadomo ze klasa nizsza nie wysyla dzieci do prywatnych szkol, gdzie najmniejsze roczne czesne wynosi wiecej niz laczny roczny dochod 20% najgorzej zarabiajacych rodzin?
@kayleigh1507: Jako sześciolatki rozpoczynają.
@Biurwysyn: W Polsce prestiż szkół prywatnych jest dalej na etapie dogonienia jakości szkolnictwa publicznego.
Firmy udzielające korepetycji, czy zajęć dodatkowych, przebijają jakością oba rodzaje i wynika to zapewne z braku regulacji.