Aktywne Wpisy
Mój pierwszy chleb na zakwasie, pewne niedociągnięcia są, ale jestem cholernie dumny. Ale się szykuje niedzielne śniadanko na bogato! #milejniedzieli
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
AlexBrown +5
Nie wiem dlaczego, ale drażni mnie, gdy ludzie na siłowni mają słuchawki w uszach albo na uszach. Nie moja to sprawa, nie krzywdzi mnie to, ale mimo wszystko czuję irytację na taki widok.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
Na grupie tylko posty daj za darmo, potrzebuje za darmo itp. ha tfu
#wojna #ukraina #uchodzcy
@trojpalczastadlonzciasta: No ale czemu niby nie?
@jaras2: Nosz kurła, a baby to jakieś upośledzone są i nie mogą dźwigać? Pracowałem swego czasu m.in. na magazynie i kobiety również dźwigały tak samo jak faceci. Widzę ostatnio samą ukraińską propagandę, że uchodźcy nie pracują, bo nie ma pracy dla kobiet. Jak to nie ma? Wszędzie jest praca, tylko jakoś nikomu się nie chce pracować.
@trojpalczastadlonzciasta: A gdzie rownouprawnienie?
@trevoz: hmmm widzisz, ja nie widzę. Na lokalnej grupie dzielnicy panie Ukrainki ogłaszają się że a to fryzjerka, a to paznokcie, a to