Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +901
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +56
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

W naszym języku o żadnym umniejszanie czy obrazie nie mamowy ale taki Ukrainiec co rozumienie piąte przez dziesiąte z polskiego źle to odbiera.
Media wykreowały tę formę żeby Ukraińcy słuchający radia czy tam telewizji nie czuli się traktowani z góry bo taki wydźwięk ma dla nich "na Ukrainie".
No to musisz zaczac mówić jednak "w Ukrainie" bo Miodek zmienił zdanie xD
To o czym mówisz, to jest ukłon w kierunku swojej wlasnej ignorancji.
źródło: comment_16479275806Dc6sFOlFhzFYQQIZIEMa0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Zuzikk: co za bzdura xD
rozmawiałem na ten temat z ukraińcami, bo dużo ich poznałem w 2018 i jak poruszałem z nimi kwestię w/na to wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że mają to w p-----e