Wpis z mikrobloga

@DzikiJelonek: McDonald, wcześniej był normalny grafik ,teraz przenieśli mnie na 18:00-3:00 gdzie przez połowę czasu stoję na okienku przyjmując zamówienia od patosów, jak nie ma aut czyszczę frytkownicę z wyschniętego oleju albo czyszczę kible XD. Wczoraj złożyłem rezygnacje ale nie chcieli się dogadać, wypowiedzenie na okres 2 tygodniu XD.
  • Odpowiedz
@SaintWykopek: Mozesz zglosic smsem i uj ja to obchodzi czy zapilas czy mąż Ci kipnąl, ale zadla pracodawca moze odmowic w przypadku gdyby to np. zagrażało produkcji w fabryce czy narazalo ich na jakies straty, bo nie mozna Cie zastapic. Wtedy sprawa sie konczy w sadzie i przegrywasz. Jesli odmawia bo 'nie bo zapiłas' to elo i w dlugą:D
  • Odpowiedz
@SaintWykopek: Źle to rozegrales. Sukowata szefowa ma racje. Oswiadcz, że bierzesz przed rozpoczęciem pracy przez SMS że musisz i nic się nie tłumacz. Jak piszą inni - walnij im L4.
  • Odpowiedz
@SaintWykopek jak nie da ci urlopu bo istnieje taka szansa że może nie dać. No jakby cała załoga postanowiła wziąć. To znam przypadek że połowa załogi wzięła urlop a druga połowa poszła oddać krew. Za krew masz dwa dni obecnie chyba. Dlatego nie krępuj się
  • Odpowiedz