Aktywne Wpisy

Caracas +140
Zbliża się koniec roku, co jest idealnym momentem na małe podsumowania. Jednym z pytań, które często słyszę, jest to, jak realnie wyglądają warunki pracy i zarobki oficera na promie pasażerskim.
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
źródło: temp_file7146357827875720634
Pobierz
Lukardio +128

No więc, abstrahując od tej pasty, czy ktoś zorientowany jest mi w stanie wytłumaczyć, co takiego ma w sobie ta latarka z linku poniżej, co by usprawiedliwiało jej cenę i fakt, że mimo ceny z kosmosu jest kupowana?
https://www.euro.com.pl/latarki/latarka-concept-2-nitecore.bhtml
Bo fakt, ma zajebisty strumień, ale latarek z takim, a nawet większym strumieniem jestem w stanie kupić za tą kwotę dziesięć. A jak nie będę wybredny, to i dwadzieścia.
#latarki #elektronika
(@rybeczka wybacz, tag dodałem dla zasięgu :) )
@Jarek_P
'Moc światła 6500 lumenów
Czas pracy do 2000 h'
Znajdź mi drugą taką na rynku.
Ale konsument dostaje produkt niezrównany i nieraz jest w stanie zapłacić za to dużo pieniędzy. Tak mi się wydaje.
@mrKoval: ale to nie jest razem, te 2000h to ma przy kilku lumenach
@mrKoval: to akurat nie jest żaden problem, choćby sofirn q8 pro. W sumie ma więcej lumenów za połowę ceny.
mierząc prąd w trybie mooonlight też wyszło przewidywane ~94 dni ciągłej pracy, co w zasadzie daje więcej
źródło: comment_16464956780vzK5QdGEKYV8vc2dRnVOX.jpg
Pobierz