Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1992
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LittleOpa: żeby cokolwiek zorganizować trzeba mieć kumatych ludzi, a pisowcy to miernoty. Jeśli na szczycie są takie zjeby jak sasin czy glapiński, to co jest niżej? I oni mają się zająć managmentem.
  • Odpowiedz
@LittleOpa jestem tego samego zdania. Kwestia uchodzcow musi byc przedyskutowana w jak najwiekszym gronie - z cala UE. W koncu zabraknie ludzi ktorzy przyjma ich pod swoj dach. Dodatkowy naplyw udzi, zwlaszcza dzieci, bedzie wymagal miejsc w szkolach, przedszkolach, przychodniach itp, a tutaj na calej linii jest po prostu bryndza. Te miernoty z rzadu uwazaja, ze rzucenie kasy rozwiazuje wszystkie poroblemy.
  • Odpowiedz
@LittleOpa: klopaczowa by na pewno by lepiej poprowadziła, ty de.... podziękuj Morawieckiemu i Dudzie za to, jak Niemcy zwrócily punkt w polityce, bo kurna chyba nie wiesz co się stało (,nawet Zychowicz się dowiedział)
  • Odpowiedz
@LittleOpa: Do tego samego wniosku doszedłem jakiś czas temu - ten rząd umie tylko pisać ustawy (i to słabe) i rozdawać kasę. Ewentualnie niszczyć, jątrzyć i manipulować ludźmi. nie wyszło nic co wymagało organizacji i budowania. No drogi wychodzą ale to chyba dlatego ze zostawili tam ludzi którzy to potrafią.
  • Odpowiedz
@LittleOpa: Morawiecki pewni by potrafił coś dobrego wymyślić (inb4 pisowiec) tylko po co?
Przecież ich target to prości ludzie, co ich obchodzą jakieś ulgi, srulgi - Dajcie kasę, jakieś ulgi? A dajcie spokój komu to potrzebne.
  • Odpowiedz
@LittleOpa: oni potrafią wiele więcej np kraść, używać służb specjalnych żeby wygrać wybory,
mataczyć, rozbijać społeczeństwo i je antagonizować, niszczyć pozycję Polski na arenie międzynarodowej.
potrafią putinizować Polskę :
- propaganda tvp ino = russia today
- oligarchizacja = obajtki, morawieckie itp. skoki, get back.
- rozkradanie państwowego majątku ; funda narodowa, fundacje bąkiewicza, kasa
  • Odpowiedz
A dodam jeszcze, że dzięki zrównoważonej i stabilnej polityce to właśnie za czasu Tuska rosły u nas jak grzyby po deszczu te wyśmiewane montownie, wkoło których wyrastał nasz rodziny biznes. Jaro dał rade zrobić tak że montownie już nie rosną a rodzime mniejsze firemki wyrżnął w pień. Oj braknie miejsc wyznawcom jarosława w tych montowniach co są
  • Odpowiedz
@LittleOpa: Mam bardzo podobne odczucia. Rozumiem i współczuję ukraińskim uchodźcom, ale dlaczego wszystko zawsze ma się odbywać moim kosztem i innych zwykłych obywateli? Gdzie jest granica okradania mnie na rzecz innych?
  • Odpowiedz
@Kroledyp: ja zapamietam Rzad Tuska jako ,, niec nie moge za nic nie odpowiadam" przypominam ze ludzie wierzą w klamstwa PISu bo jako pierwsi po 89 zaczeli realizowac swoj program co bylo szokiem ze to nie jest pitu pitu

Zobacz spoty PO.
Polacy bedą wracac z zachodu
Sluzba zdrowia bedzie super
  • Odpowiedz