Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1992
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LittleOpa: Człowiekiem który realnie rządził był Tusk, serio. W każdym aspekcie życia było widać poprawę nawet poczta wtedy zaliczyła skok jakościowy, poważne inwestycje Orlenu w samego siebie to wtedy mniej więcej ich stacje zaczęły wyglądać w cywilizowany sposób mocno kierowaliśmy sie w stronę Europy i było to aż czuć w powietrzu. Jak w tv głowy mówiły, że skarb państwa zyskał nie wiem 2mld zł to otwierałeś okno i widziałeś jak
  • Odpowiedz
@Kroledyp: @Giorgio92: Nie no, orliki fajne ale czy dorobiliśmy się dzięki temu pokolenia dobrych piłkarzy? No nie bardzo, trio z Dortmundu, Peszkin, Glik czy Szczęsny oni wszyscy zaczęli kariery jeszcze zanim te boiska powstały, tak samo ekstraklasa z roku na rok coraz słabsza, w mojej opinii nie za bardzo spełniły one swoje zadanie.
  • Odpowiedz
@LittleOpa: dokładnie tak to wygląda. Tak jak kiedyś Morawiecki powiedział że za 500+ rodzice będą mieli na dodatkówe zajęcia dla dzieci (np. korepetycje). To na cholerę mam płacić podatki, żeby potem z powrotem dostać część z tych pieniędzy, a i tak samemu sobie wszystko organizując.
Jeżeli rola rządzących polega na rozdawaniu naszych pieniędzy, to po cholere taki pośrednik między moja lewa i prawa kieszenią w spodniach?
  • Odpowiedz
@calinowski: W punkt, przegrał bo planował na długo w przód, przez co niektóre decyzje były mało popularne, dziadki prlowe się zesrały na miętowo, że trochę dłużej trzeba będzie pracować. Teraz one siedzą na emeryturze a my nie będziemy mieć jej już wcale
  • Odpowiedz