Wpis z mikrobloga

@kshishu007: póki co babka nie ma żadnego dowodu i opisała doniesienia z internetu, ile masz lat tak z ciekawości? nie dziwi cię to że nagrała sobie filmik którego nie ma w jaki sposób zdementować bo nie da się skomentować wpisu, tylko lecą same pochwały?
  • Odpowiedz
@Pytoo: Za to Ty dajesz na tacę co niedziele? Tv, które kłamie ma być zamiast niej? Prześledź trochę FB i poczytaj. Nie bronię rzeczy, które są podejrzane. Nie szczepię się gównem - i nie szerzę tego wszem i wobec bo to każdego sprawa.
  • Odpowiedz
@kshishu007: Ja nie mowie ze tv jest lepsze, po prostu grabie grabią do siebie zawsze. Jak ona mowi o obywatelskich zatrzymaniach a na filmikach widac biegajacych sebixow krzyczacych w---------j ciapaty cwelu to lapie sie za glowe. Dodatkowo jest sprawa pobicia tych typow z Humanity First a wszystkie dowody ktore ma zaczyna przedstawiac od slow PODOBNO no XD
  • Odpowiedz
@Pytoo: Ok, https://www.facebook.com/groups/171202093027399/permalink/2218046428342945/ - przetłumacz sobie na translatorze. Jeżeli Ukraińcy sami piszą o tej dziczy to coś jest na rzeczy. Skoro osoby mieszkające tam piszą na fb o tej dziczy to coś jest. To video z tym obcym z nożem przy pociągu - też daje do myślenia. Wystarczy połączyć kropki. No i ten post policji, że niby jest wszystko ok. Ja nie popieram latania za ciapciakami ale coś tam jest
  • Odpowiedz
@Pytoo: Ja wiem, że ktoś został pogryziony przez człowieka - post był na grupie pogotowie potem go usunęli u siebie ale kto inny go udostępnił i tam jeszcze jest. Puki co na wykopie jest jeszcze znalezisko. Jakbym miał bliżej do Przemyśla to bym się wybrał w nocy... szkoda. No nic miłego dnia :)
  • Odpowiedz
@Pytoo: Nie mam kasy na paliwo - na takie zabawy nie mam kasy. Od tej śmiesznej pandemi i tych paszporcików do praw człowieka Niemcy mnie pożegnały :P. Puki co 3 miesiąc się lenie.
  • Odpowiedz