Aktywne Wpisy

źródło: temp_file5831120007970139538
Pobierz
BlackpillMonster +181
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file5831120007970139538
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#bitcoin #kryptowaluty
No i jak wywnioskowałeś to shortowanie w dyskusji? :D
@plaisant: Kocham orać te pały. Najpierw kozaczy jak każda parówa a po chwili zaczyna się jąkać, wykręcać i ujadać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@enten: no jak shitcoinów nakupowałeś to pewna strata. Jak byś Buy & HODL tylko BTC to nie dało sie stracić.
@Opposition_Fuhrer: No to CI napisałem, że na krypto nie zarabiam póki co. Możesz się o---------ć?
@plaisant: Kupowałem tylko BTC ETH i ADA. Nie wiem czy to shitcoiny. Ale wykres mówi jednoznacznie że od 63k do 37k jest spora strata, Więc nie wiem. Coś źle liczysz.
@enten: Czemu kłamiesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16455734549BfF5Zuw5Ro6nY9onznfNN.jpg
Pobierz@plaisant: Muszę sprawdzić. Może to ten co wtedy napisał że się w nią zapakował i dzięki niemu ją shortowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@plaisant: Nie wiem. Nigdy nei robiłem żadnego z inwestowania. Chodziłem kiedyś na kurs tańca i za niego płaciłem. Liczy się?
No tak, zapomniałem dopisać, że nie gram tylko na krypto... chociaż gdybyś czytał moje komentarze, to byś i to przeczytał i przeprocesował.
@enten: Nie ma problemu. Zakład może być o inne rynki. To jak? :D
@plaisant: Ja p------ę jakie to jest tanie i żałosne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@enten: Ty mi wytłumacz jak przeprocesowałeś sobie że plaisant ci radzi shortować z lewarem, upośledzona jednostko. Ile mam czekać? :D
@Opposition_Fuhrer: Czy Ty debilu nie rozummiesz, że robiąc zakład podbijam ryzyko? Jakby mi było mało, to bym sobie z dźwignią zagrał. Masz tu wyjaśnienie jak działają zakłady o wyniki zakładów. Mało ludzi to rozumie, bo to nie jest takie logiczne na pierwszy rzut oka. Podobnie jak fakt, że lepiej stracić wygraną niż trzymac stratę.