Wpis z mikrobloga

@Opposition_Fuhrer: Ale co ja mam Ci udowadniać? Po co? Nie widzę takiej potrzeby. Nie naganiam nikogo na inwestycję w nic. Napisałem tylko jaką zajmuję pozycję i tyle. A właściwie jaką planuje zajać. Weź się odczep człowieku.
  • Odpowiedz
@Opposition_Fuhrer: I jeśli bardzo Cię to boli, to na krypto na ten moment jestem stratny. Minimalnie ale jednak. Aczkolwiek inwestuję na tym rynku od niedawna. Właściwie od ostatniego ATH. Wcześniej byłem leniem co nie miał czasu ani chęci sobie konta założyć na jakiejś kryptogiełdzie. Trochę też ze względów bezpieczeństwa o które jednak dbam. Co by nie było sporo spraw było, że się giełda zawinęła z pieniędzmi albo miała atak i
  • Odpowiedz
@enten: No jak? Pisałeś że zarabiasz dzięki AT, teraz że jesteś stratny?
No i jak wywnioskowałeś to shortowanie w dyskusji? :D

@plaisant: Kocham orać te pały. Najpierw kozaczy jak każda parówa a po chwili zaczyna się jąkać, wykręcać i ujadać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
gdybym szedł strategią Buy & HODL to bym dziś miał potężną stratę

@enten: no jak shitcoinów nakupowałeś to pewna strata. Jak byś Buy & HODL tylko BTC to nie dało sie stracić.
  • Odpowiedz
Ty patrz a ja jestem na tyle pewien że chcę się założyć. Poza tym to nie jeden trade. Na jednym się możesz pomylić, ale pokaż że długoterminowo przy wielu wychodzisz na plus :D

@Opposition_Fuhrer: No to CI napisałem, że na krypto nie zarabiam póki co. Możesz się o---------ć?

Napisałeś że zarabiasz na AT. Po prostu udowodnij. To nie jeden trade przecież. Po prostu pokaż że w dłuższym okresie czasu potrafisz
  • Odpowiedz
@enten: no jak shitcoinów nakupowałeś to pewna strata. Jak byś Buy & HODL tylko BTC to nie dało sie stracić.

@plaisant: Kupowałem tylko BTC ETH i ADA. Nie wiem czy to shitcoiny. Ale wykres mówi jednoznacznie że od 63k do 37k jest spora strata, Więc nie wiem. Coś źle liczysz.
  • Odpowiedz
@plaisant: Teraz zresztą też się cieszę, że opuściłem statek na 40k bo gdybym wierzył w cudowne odbicie to bym właśnie wisiał na stracie.
  • Odpowiedz
ty chyba jesteś ofiarą tych płatnych kursów co?

@plaisant: Nie wiem. Nigdy nei robiłem żadnego z inwestowania. Chodziłem kiedyś na kurs tańca i za niego płaciłem. Liczy się?

Czemu kłamiesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No tak, zapomniałem dopisać, że nie gram tylko na krypto... chociaż gdybyś czytał moje komentarze, to byś i to przeczytał i przeprocesował.
  • Odpowiedz
No tak, zapomniałem dopisać, że nie gram tylko na krypto... chociaż gdybyś czytał moje komentarze, to byś i to przeczytał i przeprocesował.

@enten: Nie ma problemu. Zakład może być o inne rynki. To jak? :D
@plaisant: Ja p------ę jakie to jest tanie i żałosne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@plaisant: @Opposition_Fuhrer: Poza tym skąd wy się wytrzasnęliście? Piszecie z taką ignorancją, jakbyście wszystkie rozumy pozjadali. Przecież to normalne że ktoś zaczyna, ktoś się uczy, ktoś ma rację, ktoś popełnia błędy. Ja tam w AT wierzę, bo się nie raz sprawdziła u mnie. Poza tym nie ma lepszego narzędzia do gry, trejdowania. Jak mam niby podejmować decyzję? Czytać wykop? XD A może patrzeć na fazy księżyca? Nikt nie
  • Odpowiedz
@enten: Nie ma problemu. Zakład może być o inne rynki. To jak? :D

@Opposition_Fuhrer: Czy Ty debilu nie rozummiesz, że robiąc zakład podbijam ryzyko? Jakby mi było mało, to bym sobie z dźwignią zagrał. Masz tu wyjaśnienie jak działają zakłady o wyniki zakładów. Mało ludzi to rozumie, bo to nie jest takie logiczne na pierwszy rzut oka. Podobnie jak fakt, że lepiej stracić wygraną niż trzymac stratę.
enten - > @enten: Nie ma problemu. Zakład może być o inne rynki. To jak? :D

@Oppos...
  • Odpowiedz