Wpis z mikrobloga

@enten: właśnie chodzi o to żebyś nie sekulował tylko dokupił i za 10 lat zdecydował do dalej. Ja też uważam że inne krypto to jeden wielki wałek i spekulacja. Pamiętaj że na spekulacji tracą 90% ludzi i z tym nie wygrasz. Dlatego ja nie spekuluję. P--------e to
  • Odpowiedz
@enten: Widzisz ja nie spekuluje. Nie obchodzi mnie to że bedzie 28k. Jeśli będzie to dokupie sobie na spokojnie. Nie zakłada się że bedzie 28k bo to idiotyzm
  • Odpowiedz
@plaisant: Panie za 10 lat to ja nie wiem co ja będę robił. U mnie horyzont to tygodnie-miesiące. Najdłużej to pół roku na haku wisiałem raz, ale w końcu zszedłem dzięki cierpliwości. Mamy zwyczajnie inne cele. Ty chcesz inwestować, ja się bawię w trejding.
  • Odpowiedz
Postaw x2 na short na BTC i trzymaj do tych 28k.

@plaisant: Nie możesz zrozumieć, że uważam, że jest tak 60-70% szans, ze zobaczymy 28k w mojej ocenie, ale równie dobrze możemy nie zobaczyć i pociąg odjedzie. I teraz uważaj - jeśli mam rację i kupię na 28k i odbije, to zarobię. Jeśli mi teraz pociąg odjedzie, to nie zarobię, ale też nie stracę. Jeśli pójdę za Twoją namową i
  • Odpowiedz
@plaisant: Na GME zarobiłem 100% w tydzień to i na bitku da radę. Spekulacja daje zrobić dużo i szybko, ale to są okazje które trzeba wyczekać i wejść w odpowiednim momencie ale też mieć jaja żeby wyjść gdy inni są napaleni.
  • Odpowiedz
Ja sobie i tobie rzyczę tego 28k bo można będzie wtedy dokupić ale marne szanse że to nastąpi, lepiej DCA co tydziń i mieć w------e.
  • Odpowiedz
@plaisant: To jak w boksie. Są tacy co się n----------ą po mordach na oślep całą walkę i kończą cali w siniakach i z rozwalną mordą (głównie początkujący), a są tacy co się próbują przez kilka rund, często nawet się nie dotykając by w odpowiednim momencie wyczuć słabosć przeciwnika i zadac mu cios nokautujący (to często spotykane na profesjonalnych walkach)
  • Odpowiedz
@enten: Teraz mam jaja żeby postawić LONG x1 na BTC za kilka tysięcy €. Taka moja spekulacja. Nigdy nie odważyłbym sie ustawić LONG czy SHORT ponad x2

Weź ogarnij to https://www.youtube.com/watch?v=HDfHITjQJZo z 2015 ale bardzo aktualne. W------e na to kim jest Zaorski teraz. Ogarnij że nagrał najlepszy filmik dla spekulantów. Obejrzyj ze 3x bo coś tam ci umknie na pewno.
  • Odpowiedz
@plaisant: Oglądałem to. Przecież on tam mówi dokładnie to samo co ja. Lepiej odpuścić zysk niż nosić stratę. Własciwie to dzięki temu wykładowi właśnie do mnie dotarło, że nie ma co trzymać czegoś co spada, a odpuścić i poczekać na zmianę trendu.
  • Odpowiedz