Wpis z mikrobloga

• 819
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DrMru: walentynki zostały rozpropagowane przez amerykańskie korporacje zajmujące się handlem detalicznym w celu usunięcia spadku obrotów pomiędzy Bożym Narodzeniem/Nowym Rokiem a Wielkanocą ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@shitman6: @szasznik: oboje p---------e głupoty. Jak masz karyne która nigdy nic od siebie nie da, to i w walentynki będzie tylko oczekiwać. W normalnych związkach normalnych ludzi wszystko działa w obie strony.
  • Odpowiedz
@shitman6: my z różową nie kupujemy sobie prezentów na Walentynki, bo po co wydawać siano. xD Lepiej zamówić sobie jakąś dobrą szamkę do domu i pochillować, albo wyjść do knajpy, ale najlepiej dzień przed lub po Walentynkach, żeby uniknąć tłumów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szukajcie normalnych różowych, a te nad którymi trzeba nadskakiwać olewajcie, to może się ogarną. ( )
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@przegro_pisarz: ale też na tym że facet musi być twardy, bez emocji, traktujący kobiety jako osoby niższej kategorii, słabsze, głupsze i nieporadne życiowo, więc trzeba je traktować specjalną troską.

Emancypacja kobiet plus patriarchalizm tworzy właśnie takie sytuację. Rozwiązaniem jest pełny egalitaryzm płci. And I mean PEŁNY.
  • Odpowiedz
@BeautifulLiar: @SidTheKid: @Maljevic: Pary, które są w długoletnich związkach to chyba rzadko pchają się do knajp czy kina w walentynki. Można przecież pójść dzień wcześniej lub później i uniknąć tłoku, drogiego ubera i kiczowatości tego „święta”. Zazwyczaj wychodzą właśnie osoby, które są w fazie randkowania lub pary dla których to pierwsze walentynki razem.
  • Odpowiedz
też na tym że facet musi być twardy, bez emocji, traktujący kobiety jako osoby niższej kategorii, słabsze, głupsze i nieporadne życiowo, więc trzeba je traktować specjalną troską.

@DrMru: słyszałem, że one to lubią ¯\_(ツ)_/¯ ja nie mam żadnych koleżanek a kobiety traktuję jako lepsze od mężczyzn bo faceci są do niczego
  • Odpowiedz
  • 0
@MojaPieknaRoslineczko bez przesady, my z żoną dziś mamy 18 rocznicę związku ;) Mema wkeiłem prowokacyjnie ale w dużej mierze z doświadczenia wynika mi, że bardzo wiele kobiet traktuje to jak drugi dzień kobiet, tj. oczekuje prezentu, kwiatów, kolacji albo czegokolwiek innego a z inicjatywą co do zasady ma wyjść mężczyzna. Spójrz na szturm na kwiaciarnie, sklepy z biżuterią, a nawet supermarkety. Większość reklam jest skierowana do mężczyzn aby zadowolili swoje kobiety.
  • Odpowiedz