@shitman6: serio, z kim wy żyjecie? U mnie na chacie zawsze moja dziewczyna daje lepsze prezenty niż ja, w tym roku dała już rano, #!$%@? i droższy niż ja, dzięki czemu bez żalu zaproszę ją na kolacje do lokalnej knajpki.
@shitman6: hmm zależy. Moja żona stwierdziła, że zamiast kupować bzdury, lepiej żebyśmy zamówili coś dobrego do jedzenia. Ta tradycja ma już kilka lat. ( ͡°͜ʖ͡°)
@shitman6: No to juz raczej indywidualna kwestia jak wielkimi #!$%@? jestescie w swoich zwiazkach xDD U mnie i dziewczyna mnie czesciej komplementuje i mi raczej lepsze prezenty robila
@shitman6: Ale macie szambo w domu, albo nie macie tylko myślicie, że inni mają xD. My sobie nie dajemy prezentów tylko zawsze gdzieś wychodzimy. W tym roku dziewczyna pierwsza mnie zaprosiła do super knajpki więc ja nawet grosza nie wydam. Współczuję wam.
@shitman6: Zmień partnerkę, jak widzisz zdrowy związek tak nie wygląda xD Ja dla różowej dzisiaj mam fajny prezent, ona dla mnie też, to będzie miły dzionek (。◕‿‿◕。)
Współczuje wam serio. Mnie moja dziewczyna zaprosiła do knajpy na jedzonko, ja w sumie nie miałem czasu za bardzo bo mam w ciul roboty i ona się zajmuje tym. I nie widzi w tym nic złego
@shitman6: Wystarczy nie obchodzić Walentynek ¯\_(ツ)_/¯ jestem z moją żoną ponad 11 lat i ani razu nie kupowaliśmy sobie nic ani nigdzie z tej okazji nie wychodzimy. Robimy sobie randki wtedy kiedy mamy na to ochotę, a nie dlatego, że trzeba w ten konkretny dzień. Walentynki jak większość świat są bez sensu.
#gownowpis
@DrMru: bzdura. To popkultura z zachodu stworzyła to badziewie.
@szasznik: gupi zachód
@DrMru: Mężczyźni pajacują w walentynki pod wpływem kobiet które tego oczekują. A jak nie pajacujesz to obraza majestatu.
@szasznik:
To. Walentynki zostaly stworzone po to, by ozywic handel w okresie pomiedzy swietami bozego narodzenia, a wiosna.
No to juz raczej indywidualna kwestia jak wielkimi #!$%@? jestescie w swoich zwiazkach xDD U mnie i dziewczyna mnie czesciej komplementuje i mi raczej lepsze prezenty robila
My sobie nie dajemy prezentów tylko zawsze gdzieś wychodzimy. W tym roku dziewczyna pierwsza mnie zaprosiła do super knajpki więc ja nawet grosza nie wydam. Współczuję wam.
Zmień partnerkę, jak widzisz zdrowy związek tak nie wygląda xD Ja dla różowej dzisiaj mam fajny prezent, ona dla mnie też, to będzie miły dzionek (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora