Wpis z mikrobloga

@shitman6: serio, z kim wy żyjecie? U mnie na chacie zawsze moja dziewczyna daje lepsze prezenty niż ja, w tym roku dała już rano, o------y i droższy niż ja, dzięki czemu bez żalu zaproszę ją na kolacje do lokalnej knajpki.
  • Odpowiedz
  • 17
@shitman6 Z dziwnymi kobietami się zadajecie. U mnie wszystkie partnerki kupowały upominki, często same organizowały jakieś wspólne wyjście.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@szasznik: stworzyła, a mężczyźni przerobili na święto kobiet, bo przecież kobiety to świętość i traktują je protekcjonalnie
  • Odpowiedz
  • 20
@szasznik: stworzyła, a mężczyźni przerobili na święto kobiet, bo przecież kobiety to świętość i traktują je protekcjonalnie

@DrMru: Mężczyźni pajacują w walentynki pod wpływem kobiet które tego oczekują. A jak nie pajacujesz to obraza majestatu.
  • Odpowiedz
  • 5
@shitman6: hmm zależy. Moja żona stwierdziła, że zamiast kupować bzdury, lepiej żebyśmy zamówili coś dobrego do jedzenia. Ta tradycja ma już kilka lat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@shitman6: Ale macie szambo w domu, albo nie macie tylko myślicie, że inni mają xD.
My sobie nie dajemy prezentów tylko zawsze gdzieś wychodzimy. W tym roku dziewczyna pierwsza mnie zaprosiła do super knajpki więc ja nawet grosza nie wydam. Współczuję wam.
  • Odpowiedz
Współczuje wam serio. Mnie moja dziewczyna zaprosiła do knajpy na jedzonko, ja w sumie nie miałem czasu za bardzo bo mam w ciul roboty i ona się zajmuje tym. I nie widzi w tym nic złego
  • Odpowiedz
@shitman6: Wystarczy nie obchodzić Walentynek ¯\_(ツ)_/¯ jestem z moją żoną ponad 11 lat i ani razu nie kupowaliśmy sobie nic ani nigdzie z tej okazji nie wychodzimy. Robimy sobie randki wtedy kiedy mamy na to ochotę, a nie dlatego, że trzeba w ten konkretny dzień. Walentynki jak większość świat są bez sensu.
  • Odpowiedz