Aktywne Wpisy

DiscoPoloinfo +32
✨ Czy Edyta Folwarska przebiła wszystkich swoją nową stylizacją? 🤔 Plan zdjęciowy DiscoStar aż iskrzy od emocji! 💥 Co sądzicie o jej nowym looku? 😍 Czy to nowa ikona stylu disco polo? 🕺👗
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
źródło: edyta-folwarska-olsniewa-na-planie-nowej-edycji-discostar---jej-stylizacja-robi-furorejpg
Pobierz
GianlorenzoB +324
Przechodziłem właśnie Gajową we #wroclaw i pomyślałem że dawno nikt nie wrzucał na
wykop pamiętnego wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wykop pamiętnego wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#gownowpis
źródło: comment_1644821314047YBAJSrdo3P1yccvqNz1.jpg
Pobierz@DrMru: bzdura. To popkultura z zachodu stworzyła to badziewie.
@szasznik: gupi zachód
@DrMru: Mężczyźni pajacują w walentynki pod wpływem kobiet które tego oczekują. A jak nie pajacujesz to obraza majestatu.
@szasznik:
To. Walentynki zostaly stworzone po to, by ozywic handel w okresie pomiedzy swietami bozego narodzenia, a wiosna.
No to juz raczej indywidualna kwestia jak wielkimi cipami jestescie w swoich zwiazkach xDD U mnie i dziewczyna mnie czesciej komplementuje i mi raczej lepsze prezenty robila
My sobie nie dajemy prezentów tylko zawsze gdzieś wychodzimy. W tym roku dziewczyna pierwsza mnie zaprosiła do super knajpki więc ja nawet grosza nie wydam. Współczuję wam.
Zmień partnerkę, jak widzisz zdrowy związek tak nie wygląda xD Ja dla różowej dzisiaj mam fajny prezent, ona dla mnie też, to będzie miły dzionek (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora