Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +15
#programista15 #programista25k #pracait #pracbaza #zarobki #korposwiat #inwestycje #gielda #kryptowaluty #bogactwo #testoviron #bekazbiedakow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #kredythipoteczny #mieszkanie #warszawa #krakow
Czemu ludzi tak bardzo boli prawda, że średnia/mediana GUSu jest zaniżona o dobre kilka tysięcy złotych? Jak można kupować bajeczki o tym, że średnia krajowa to raptem 8200zł brutto czyli 5800 zł na rękę a potem przejść się ulicami polskich BIG5 - Trójmiasta, Łodzi, Warszawy, Krakowa, Wrocławia, popatrzeć na te wszystkie drogie samochody jeżdzące
Czemu ludzi tak bardzo boli prawda, że średnia/mediana GUSu jest zaniżona o dobre kilka tysięcy złotych? Jak można kupować bajeczki o tym, że średnia krajowa to raptem 8200zł brutto czyli 5800 zł na rękę a potem przejść się ulicami polskich BIG5 - Trójmiasta, Łodzi, Warszawy, Krakowa, Wrocławia, popatrzeć na te wszystkie drogie samochody jeżdzące
czerwonykomuch +228
Na głównej stabilnie. Wiecie, kto jest największym wrogiem Polski? Oczywiście Ukraina i Ukraińcy! Jedyny sąsiadujący z nami naród, który w większości lubi Polaków.
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://www.wykop.pl/link/6495561/wylowil-z-kanalu-szesc-sztuk-broni-z-okresu-ii-wojny-swiatowej/
Hobbysta, łowiący z magnesem neodymowym był w szoku, gdy wyciągnął z kanału sześć pistoletów maszynowych Sten z okresu II wojny światowej.
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - plusując ten komentarz bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#zainteresowania #bron #militaria #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #historia #bronpalna #magnesneodymowy #poszukiwacze #wykrywaczmetalu #anglia #wielkabrytania #youtube #gruparatowaniapoziomu #iiwojnaswiatowa #drugawojnaswiatowa #2wojnaswiatowa #wojna #wojsko
Obserwuje tag to i mnie ciekawi i jakie to ma znaczenie? A nawet jeśli mnie by nie ciekawiło to widocznie kogoś ciekawi, mnie np. nie interesuje duża część na głównej z płomieniem, więc do każdego znaleziska można by się w ten sposób #!$%@?ć, tylko co cię w tym boli, że kogoś interesuje to, co ciebie nie?
@hammerzeit: nie rozumiem co jest (choćby potencjalnie) interesującego w tym, co typ wyłowił w rzece, w związku z czym usilnie próbuję się dowiedzieć. Jestem człowiekiem ciekawym świata.
Co ma być w tym potencjalnie interesującego? No chyba jest różnica między wyłowieniem ryby, a skrzynki z kilkuset letnimi złotymi monetami. Idąc tym tokiem żadne muzea więc nie są dla ciebie interesujące i też próbujesz się dowiedzieć po co wogóle istnieją i dlaczego ludzie tam chodzą? Czy tylko wiekowe rzeczy wyciągnięte z ziemi
Komentarz usunięty przez autora