Wpis z mikrobloga

@atrick: o ja p------e. To co ja robie uczac się z w3schools, freecodecamp i się martwie tutorial hellem, kiedy widzę takiego dzbana co pyta się "jak dojsc od 0 do 10k+"... Ja p------e... Przy okazji znajac roznice miezy Java a JavaScripem, bo staram sie uczyc, a boje sie troche odejsc od tego "tutorial hella"
  • Odpowiedz
@underneath: A ja jedyne co chce po pol roku nauki lub troche wiecej to mozliwosc zarobienia 4,5k lub 5k, aby sobie uzbierac pieniazki i sie przeprowadzic do miejsca, gdzie moge latwiej jeszcze szukac i nie byc tylko "zdalnie" xD
  • Odpowiedz
@AstroBoy Jezu same here xD ja zawsze mówię od razu że ja nie chce zarabiać powyżej 10k poki co Bo to wiąże się z większymi obowiązkami.
Może będę seniorem za 7 lat, ale póki co to ja myślę jak dostać pierwsza pracę za marne 4k. A o 10k to ka nawet nie myślę bo nie o to mi chodzi xD
  • Odpowiedz
@AstroBoy no pewnie że się da! Ale ja aż taka zdolna nie jestem xd ja poki co ciągle myślę że w dupie byłam i gowno widziałam jeśli chodzi o programowanie. A tu ziomek widzę myśli że ma zajebiste skille A uczy się od wczorajszego wieczoru
  • Odpowiedz
@underneath: zdecydowanie większą pewnosć siebie miałem przed tym jak otwierałem poradniki/tutoriale i CSSa + HTMLa uczylem sie po prostu biorąc z MDN i w3schools potrzebne rzeczy xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 33
@Deska_o0: generalnie wszędzie się mówi że ludzi w IT brakuje, ale zapomina się dodać, że doświadczonych ludzi potrzeba. Juniorów, którzy chcą wejść na rynek jest cała masa i takich ludzi rynek potrzebuje mniej. Takie niedopowiedzenie sprawia, że wiele ludzi uważa że każdy może zostać programistą i od razu zarabiać 10k
  • Odpowiedz