Wpis z mikrobloga

@krystian-stepaniak: skąd u Polek przeświadczenia, że mają najpiękniejszą urodę? Też się kiedyś na to łapałem, ale gdy gdy zacząłem bywać w zachodnich krajach to dla mnie kobiety tam są o wiele ładniejsze i bardziej zadbane. Kwestia też tego, że podobają mi się u kobiet wyraziste rysy twarzy. Największe zdziwienie miałem, gdy zobaczyłem młode Niemki, które wcale nie wyglądały jak na memach. Gdybym sam nie miał p0lackiej ziemniaczanej mordy to pewnie
  • Odpowiedz
@tremendous67:

skąd u Polek przeświadczenia, że mają najpiękniejszą urodę?

To Polacy są temu winni i teraz sldostają nagrodę za swoje p---------e.
To jest jaskrawy przykład tego jak łatwo można wmówić kobietom cokolwiek.
Teraz nawet wmowiono im że przeciętny niepismienny imigrant z Afryki jest lepszym kandydatem na męża i ojca niż Polak, to co się dziwicie że uwierzyły ze są rzekomo najpiękniejsze?
  • Odpowiedz
skąd u Polek przeświadczenia, że mają najpiękniejszą urodę?

@tremendous67: To jest efekt zamkniętego kręgu. Powtarzają im to socialmedia, powtarzają rodzeni ojcowie i matki. To w to wierzą. Polki akurat nie są jakieś paskudne jak to na wykopie się twierdzi, ale gadanie, że są najpiękniejsze jest patrzeniem na świat przez różowe okulary. Sporo Polek jest relatywnie atrakcyjnych, ale spora część populacji dziedziczy typowo słowiańskie cechy podobnie jak mężczyźni. Typową cechą jest
  • Odpowiedz
@Pharos: nie twierdzę, że Polki są paskudne, ale przeświadczenie, że mają najlepszą urodę jest śmieszne xd
W Polsce z 80-85% ludzi ma kartoflaną twarz, której ciężko się pozbyć i zazwyczaj trzeba zejść na niski poziom bf. Za atrakcyjnych uważa się ludzi, którzy tej cechy nie mają, a ci, o ironio, zazwyczaj mieli przodka z zagranicy, skądś z Zachodu, południowej Europy bądź jakiegoś Ormianina. Twierdzenie, że Polacy są na ogół atrakcyjni
  • Odpowiedz