Aktywne Wpisy

ish_waw +268
luke-mat +144
Przypominam tezy tego człowieka:
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę
-Amerykanie będą się izolować
-Amerykanie są za słabi na Wenezuelę
Tymczasem Amerykanie robią za kostuchę obcych reżimów. Jednego porywają z łóżka, drugiemu robią hellfire, likwidują go razem z najwyższymi władzami. Pływająca demokracja nadal jest policjantem świata. Rosja i Chiny stuliły mordy i siedzą cicho, bo ciocia Ameryka nie żartuje i ściągnęła kapcia
#iran #usa
-Amerykanie tracą prymat
-Amerykanie wycofają się na swoją półkulę
-Amerykanie będą się izolować
-Amerykanie są za słabi na Wenezuelę
Tymczasem Amerykanie robią za kostuchę obcych reżimów. Jednego porywają z łóżka, drugiemu robią hellfire, likwidują go razem z najwyższymi władzami. Pływająca demokracja nadal jest policjantem świata. Rosja i Chiny stuliły mordy i siedzą cicho, bo ciocia Ameryka nie żartuje i ściągnęła kapcia
#iran #usa
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1644304137TIwiGyQP4cYZ7dXQo1pf7O.jpg
PobierzChciałbym widzieć jego mine jak ktoś go zapytał kto malowal ten szlaban ( ͡º ͜ʖ͡º)
@
https://www.wykop.pl/link/6495019/jak-wejsc-wszedzie-za-darmo/
@DarkenSound: Inny typ osobowości, to zagadnienie zdecydowanie zbyt głębokie żeby odpowiadać "nie podoba ci się coś to jesteś zły". Ja też zdałem sobie sprawę po komentarzu krdk że faktycznie zachowanie na filmie jest nienaturalne, niepasujące i trochę irytujące, różni są ludzie (INFP)
@krdk: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1644326517BHUKQqDMdHXtiQiiILTYJL.jpg
PobierzŻeby wejść na teren wojskowy czy do poważnych firm to nie wystarczy - tam trzeba mieć jeszcze kask i kamizelkę odblaskową.
@ButtHurtAlert I tu byś się zdziwił ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wbić na taki teren to żaden problem. Nawet w takich miejscach funkcjonują osoby bez przepustek. Jak robiłem automatykę budynkową to zasadniczo każdy np